Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

9. huhtikuuta 2012

Puuvillamyssy

Vielä yksi vastasyntyneiden myssy on esittelemättä. Sen olen neulonut puuvillalangasta. Käsille otti neulominen, mutta lopputulos on kyllä ihan hauska.


Tämän myssyn neuloin Novitan luxus cotton-langasta. Lanka ei kyllä tosiaankaan ollut mikään luxus, sillä kerästä löytyi kuusi solmua vain tämän pipon aikana. Mitähän loppukerä pitää sisällään? En muutenkaan pidä tuosta langasta, joten sen ostaminen saa jäädä. On noita muitakin, laadukkaita ja pehmeämpiä lankoja. 
Pinkki raita on neulottu jostain ihan pienestä nyssäkästä. Muuten tästä olisi tullut ehkä vähän liian tylsä.

Ohje oli Novitan sivuilta. Ohjetta muokkasin niin, että neuloin jokaiseen osioon pari kerrosta vähemmän ja silmukkamääräkin oli muutaman pienempi. 

Nämä kaikki neljä myssyä lähtevät postissa kohti Jorvin sairaalaa. En kuitenkaan ole hylännyt vielä myssyn neulomista. Aion ainakin vielä toiset neljä neuloa sinne. Välissä kuitenkin vähän jotain muuta. Taidankin lähteä viimeistelemään huivia. Vai kaivaisiko ompelukoneen pitkästä aikaa..

2 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Kiva myssy =) Minua on harmittanut jo pidemmän aikaa nuo Novitan langoista löytyvät solmut. Niitä kun löytyy miltei joka kerästä useampi. Mikä on, että ulkomaisissa langoissa saattaa olla vaikka 1000 m lankaa kerässä eikä yhtään solmua, mutta paljon lyhyemmissä Novitan langoissa miltei säännön mukaisesti vähintään 2 solmua/kerä? No pitäisi varmaan laittaa hieman palautetta sinne kunhan jaksaa ;)
Blogissani on muuten sinulle tunnustus =)

Pinni kirjoitti...

Kiitos Pirjo.
Minäkin olen miettinyt tuota solmuasiaa. Luulisi kyllä Novitan tietävän ilman palautettakin, minkäverran solmuja kerässä on. Ja miten se on edes mahdollista, että yhteen kerään sattuu 6 solmua? Ei pitäisi olla mitenkään..

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)