Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

15. huhtikuuta 2012

Projektipussukoita ja kauppakassi

En tosiaan ole mikään hyvä ompelukoneen käyttäjä. Kuitenkin sellaisenkin vempeleen omistan. Mummoni sen on minulle joskus vuosia sitten ostanut. Verhoja ja muuta pientä olen silloin tällöin ommellut. Nyt taas innostuin ja kaivoin koneen esiin. Ompelinkin. 

Projektipussukoita, nimittäin.


Näissä ei kannata paljon tuijotella sauman suoruutta, tai tikin pituutta. Se ei ole näissä edes kovin tärkeää. Kankaat näihin pusseihin olen hankkinut joskus kirpparilta. Keltainen on ollut pöytäliina ja vihreä verho. Samoin pitsiliinat on kirpparilta. Ne olen myös koneella ommellut kiinni näihin. 

Taaimmaiseen keltaiseen en löytänyt hyvää pitsiliinaa. Siihen löysin kuitenkin ihanat mustat satiininauhat, jotka on olleet entisessä elämässään paidassa.

Tämä on vähän pienempi kooltaan. Kuitenkin ehdottomasti lemppari.


Tämä taas on vähän isompi. Tähän olen nuo pienet pitsit leikellyt isommasta liinasta.


Ja surautin siinä samalla vielä yhden kauppakassin. Mies aina valittaa, että kangaskassit on liian pieniä. Tämä on sittten vähän isompi. Tämäkin ommeltu vanhasta verhosta ja koristeena kirpparilta löydetty pitsiliina. Nyt kun tuota kassia katsoo, niin ihan mahdottoman hyvä idea olisi jättää ompelematta liinan yläpuoli kiinni, niin saisi taskun kassiin. Taidankin vielä joskus tehdä sellaisen.

4 kommenttia:

katjainkeri kirjoitti...

Tosi kivoja!

Lila kirjoitti...

Kauniita :)

Kisa kirjoitti...

Kiva kassi ja kauniita projektipussukoita :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Ja tarpeellisia!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)