Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

31. toukokuuta 2012

Sininen hetki

Olen saanut Jämäkuun osaltani päätökseen. Hauskaa oli ja paljon lankoja tuli neulottua pois. Jämäblogissa on toinen toistaan kauniimpia ja kekseliäämpiä jämätöitä. Käykäähän tutustumassa.

Minun viimeiseksi jäivät Sininen hetki- sukat.


Nämä ovat kokoa mies. Sukat on neulottu tälläkertaa varresta varpaiden suuntaan. Silmukoita oli 48 ja puikot olivat kokoa 3mm. Näihin sukkiin sain kulutettua tuon kaamean sinivalkoisen jämälangan ja tummemman sinisen kokonaan. Itseasiassa tuo sinivalkoinen lanka ei näissä sukissa näytäkään kovin kauhealle. Kivaa sitä ei kyllä ollut neuloa. Musta lanka on 7veljestä ja sitä vielä jäi. Turkoosi on Kauhavan kangas-aitan lankaa ja sitäkin vielä pikkunöttönen jäi. Yhteensä näihin sukkiin lankaa kului 130grammaa.


Jämäkuu oli kyllä hauska kokemus. Ensivuonna lähden kyllä ihan varmasti taas mukaan. Tämän vuoden jämäkuussa kulutin lankaa yhteensä 780grammaa ja jämäkeriä sain kulutettua kokonaan pois 20. Ihan mahtavaa! Ja jos sitä nyt koko muun vuoden muistaisi, että jämäkeriä on ja niistäkin saa vaikka mitä ihanaa aikaiseksi.

Ja, arvatkaa miten kiva on nyt katsella noita täysiä keriä ja miettiä Kyhäilyn töitä. Ihan kuin olisin saanut uusia lankoja! Puolitoista kuukautta tekee ihmeitä, kun ei katselekaan täysiin keriin päin.

Tämän päivän aion suunnitella Kyhäilytöitä ja katsella vähän lankoja niihin valmiiksi. Huomenna sitten pääsee starttaamaan! Tosin minulla on ehkä puolet töistä vielä päättämättä. Pitänee ruveta selailemaan neulekirjoja sillä silmällä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)