Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

1. kesäkuuta 2012

Toukokuun lankailut

Toukokuu meni osaltani kokonaan Jämäkuun merkeissä. Jämäkuu oli mukava haaste, johon aion kyllä jatkossakin osallistua. Tosin aion myös koko loppuvuonna tsempata noiden jämälankojen kanssa ja neuloa niitä pois. Ainakin vähän. 

Lankaa toukokuussa kulutin 495grammaa. Se on kyllä aika vähän, toisaalta taas toukokuuksi aika paljonkin. Ulkoilma ja pihatyöt houkutti enemmän ja kun ei oikein matkusteltukaan, niin neulomisaika jäi lyhyeen. Vaan niinhän se yleensä kesällä aina käy. 100grammaa lahjoitin lankavarastostani pois, joten toukokuussa lankaa lähti kokonaisuudessaan 595grammaa varastoistani.

Lisää lankaa sain Salaiselta ystävältäni 100grammaa. Olen itsestäni erittäin ylpeä, kun en tässä kuussa ostanut lankaa yhtään. 

Lempparineule toukokuulta on Olga-sukat. Niistä tuli tosi kivannäköiset ja vihdoinkin sain Olgista sopivan kokoiset. Minun käsialalle mallissa on liikaa silmukoita, vaan kun vaihdoin langan ohuempaan, puikot pienempiin ja kavensin vielä muutaman silmukan lisää, niin tuli sopivat. Olgat aion kyllä vielä neuloa itsellenikin. 

Kesäkuussa haasteena on Kyhäily. Ehkä ei kovin paljon valmista täällä näy, mutta ainakin paljon aloitettua. Kaikki 23 Kyhäilytyötä koitan saada aluille ennenkuin palaan lomalta töihin. 18päivä, muistaakseni.

1 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

No oot sie kyllä ollut ahkera, on tuossakin määrässä ihan neulomista:)
Onnea Kyhäilyyn! Mie en tänä vuonna siihen osallistukaan.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)