Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

16. kesäkuuta 2012

Kesäsukat

Kolmanneksi valmistunut Kyhäily on kesäsukat. Ohuesta langasta ja pienillä puikoilla. Vaan eipä varsikaan ole kovin kummoinen.


Sukat on aloitettu varresta ja joustin on ihan perus yksioikein-yksinurin. Kantapää on tehty tiimalasina. Eli, ihan perussukkaa. 

Puikot näissä olivat 2,25mm 15sentin mittaiset KnitPron puikot. Ensin oli vähän kummallista neuloa niin lyhyillä puikoilla, mutta kyllä se sitten siitä. Lankana sukissa käytin Zauberball:a. Minulle ihan uusi tuttavuus. Näissä sukissa käytinkin sitä ohuempaa lankaa. Täytyy kyllä sanoa, ettei se suosikiksi päässyt. Ei ainakaan sukkalankana. Huiviin voisi tuota lankaa vielä kokeilla. 

Muuten Kyhäilyt ei etene yhtään aikataulussa. Tänään koitan saada aloitukset edes ajantasalle. Huomennakaan en kerkeä juuri mitään neuloa, kun menemme Pepin kanssa koiranäyttelyihin. Jännittävää!

3 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Kivat kesäsukkaset! Onnea koiranäyttelyyn, jos Pepi siis kisailee..

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Ja kiitos onnentoivotuksista. Mennään toisenkerran näyttelyihin, joissa Peppi siis on näytillä. Hauska tuo sen nimi, kun en ole ihan varma edes, miten se pitäisi oikeasti taivuttaa. :D

Nipi kirjoitti...

Ihanan pirteät sukat :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)