Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

8. kesäkuuta 2012

Aloitukset 10, 11 ja 12.

Kolme seuraavaa aloitusta pääsi puikoille. Näistä osa on uusista langoistani. Aloituksien suhteen minulla menee ihan hyvin. Valmiista töistä en ole yhtään niin varma.. 

Kymmenes aloitus on Lina-pipo.


Lankana tässä pipossa on uusi tuttavuus Manos silk ja puikot ovat kokoa 3,5mm. Aloitin pipon ohjeen mukaan, mutta purin ja tein kymmenen silmukkaa kapeamman. Toivottavasti onnistuu niinkin. Ongelmia voi tulla kavennuksissa, mutta se ratkaistaan sitten, kun niiden aika on. Nyt mietin, että pitäsikö purkaa vielä ja muuttaa silmukoita.. eihän noita kavennuksia saa tehtyä mitenkään järkevästi 110:llä silmukalla.. Onkohan sata jo liian vähän?

Yhdestoista on sitten sukat.


Nämä neulotaan tasona ja lopuksi ommellaan sauma ja kärki. Minä teen sukat keltaisesta ja oranssista Smartista, vaikka jämälangoille tämä varmaan olisikin ihanteellinen ohje.

Kahdestoista aloitus on neulotut sydämet.


Näissäkin lankana Smart. Yksi sydän on jo valmiina, mutten sitä pelkästään kehtaa Kyhäilytyönä pitää. Näitä neulon vielä ainakin kaksi lisää. Puikot ovat 3mm.

3 kommenttia:

Viivu kirjoitti...

Odotan innolla appelsiinisukkien valmistumista. Vaikuttavat mielenkiintoisilta.

berenike kirjoitti...

Kivoja aloituksia! Aijaij, ihanaa Manosta!

Prusiluska kirjoitti...

Tein samalla ohjeella sukat ja teräosaa jouduin lyhentämään reilusti vaikka sukat tulivat aika isoon jalkaan. Mutta muuten oikein kiva ohje. Tuo Lina-pipo on minullakin to do -listalla.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)