Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

26. syyskuuta 2012

Aamutossut

Minun ei tosiaan tässä vaiheessa pitänyt mitään aamutossuja käydä neulomaan. Minun piti neuloa sukkatilauksen viimeiset sukat, että saan aloittaa toisen tilauksen teon. Vaan, kun Sukkasato, Aakkoshaaste ja "Mitä mä tekisin tästä langasta?" kohtasivat, en voinut vastustaa ja aamutossut valmistuivat. Nopsaan.

Aamutossut neuloin ukkoni joskus matkaltaan tuomasta superpaksusta langasta nimeltään Lion Brand yarn Wool-ease. Villaa langassa ei ollut juuri nimeksikään ja pitkään mietinkin, että mihin lanka vielä päätyy. Puikot olivat kokoa 8 ja en vaan tykkää neuloa noin paksuilla. Ei se tunnu neulomiselta ollenkaan.

Ohje tossuihin on Dropsin sivuilta. Ihan ohjeen mukaan en taaskaan mennyt, mutta sinnepäin. Aloitin tekemään näitä pienimmällä koolla, mutta aika nopeasti huomasin, että purkaa pitää ja tehdä isoimman koon mukaan. Lopulta jätin ompelematta tossut kokonaan yhteen tuosta edestä. Ihan hyvät noinkin.
Tossuista tuli lopulta ihan kivat. Luultavasti käytän toisenkin kerän tätä superpaksua lankaa tossuihin. Aakkoshaasteen A on nyt kuitenkin selätetty ja haaste ihan oikeasti aloitettu.

6 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

Mukavat aamutossut ja varmasti lämpimät:)
Mie en oo tuommosta aakkoshaastetta tiennykään. Sen kai voi vaan napata itelleen?

KahviKaneli kirjoitti...

Nuo ovat söpöset!

Pinni kirjoitti...

Milukka, ainakin lämpimät. :) Kyllä sen haasteen saa napata. Ravelryssa Kahelit-ryhmässä se oikeastaan on ja siellä on paljon keskutelua ja jokaiselle aakkoselle oma viestiketju.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat tossut. :) Ja hienon näköiset nuin, kun on edestä auki.

T: SNY

Jansku kirjoitti...

on sitten mukavan näköiset tossut :) löysinkin täältä kivan blogin , taidan jäädä lukijaksi :D :D

Pinni kirjoitti...

Jansku, tervetuloa ja toivottavasti viihdyt. :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)