Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

6. lokakuuta 2012

Bones

Voi kauheeta! Nämä Bones-sukat ovat olleet valmiina ja jonkin aikaa. Ensin ne odotteli kuvaamista ja sitten ne ovat odotelleet bloggaamista. Vaan eipä täällä ole muutakaan valmista esitellä. Joten Bonesit!

Ohje sukkiin on kirjassa Ilona Korhonen & Jenni Österman: Neulekirja. Tähkäpää ja muut lempineuleet. Ihana kirja, josta ei kuitenkaan ole neulonut vielä mitään muuta. Lankana sukissa on turkoosi Maija, jonka luulin loppuvan kesken. Kävin ostamassa sitä valmiiksi kerän, mutta sitten kuitenkin lanka riitti sukkiin. Kahdesta kerästä ei kyllä yli jäänyt yhtään. 

Puikot olivat kokoa 2,5mm ja sukista tuli juuri sopivat näin. Tein aikalailla ohjeen mukaan, mitä nyt kärkeä vähän lyhensin. Muuten näistä olisi tullut ihan liian isot. Nyt sukat ovat kokoa 40.

Nämä sukat ovat aakkoshaasteni B-sukat. Seuraavia aakkosia saakin varmaan hetken odotella, kun on työn alla ihan jotain muuta.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nätin väriset sukat, mullakin on tuo kirja. Muutamat sukat olen tehnyt kirjasta.

Niinu kirjoitti...

Hauskat sukat ja ihan mun lempiväriä:)

Emma kirjoitti...

Hyvännäköiset, raikas väri!

Milukka kirjoitti...

Onpa kivannäköiset sukat! Tuota mallia mie en oo ennen nähnytkään.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat sukat. :) Nyt näköjään pukkaa ihania sukka-ohjeita ja malleja joka suunnasta, kun itsellä ei oikein olisi aikaa neuloa kaikkea...

T: SNY

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)