Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

2. lokakuuta 2012

Syyskuun lankalaatikko

Syyskuu oli neulomiskuu. Sukkasato alkoi, kivaa neuloa sukkia. Se toki jatkuu vielä tämänkin kuun, joten sukkia on edelleen tiedossa. Syyskuun aikana eksyin myös Ravelryyn ja löysin sieltä toinen toistaan ihanampia neulemalleja. Löysin myös Kahelit-ryhmän, jonka ansiosta löysin Aakkoshaasteen. Ihan mahtavaa!

Syyskuun lempineuleeksi päätyivät lopulta Kukonaskeleet. Oikeastaan pidin kaikista sukista, mitä syyskuun aikana neuloin. Neulottua tulikin, sillä varasto pieneni neuloen 705grammaa. Sen lisäksi myin yhden vyyhdin, joka painoi 235grammaa. Toisaalta taas lankaakin tuli lisää. Salaisen neuleystäväni paketista tuli 200grammaa lankaa ja itse sorruin ostamaan myös 200grammaa. Näin ollen lankavarasto pieneni syyskuun aikana 540gramma, joka on sekin tosi hyvin. Erittäin hyvin.

Lankavaraston pienentämisprojektin myötä minulle on tullut ongelma. Melkein kaikki paksut sukkalangat on neulottu pois. Nyt kuitenkin pitäisi tilaustyönä tehdä viidet sukat. Muutamiin riitää lankaa ihan tuosta vaan. Osasta sukista saatan tehdä raidallista ja jos vielä tarvitaan, niin muokkaan mallia ja teen ohuemmasta langasta. Kaikki sukat tulevat siis kirjoneuleena. Mutta näistä tosiaan kuulette sitten lisää, kun sukkien aika on.

Sen huomion kuitenkin tein, että vaikka minulla on edelleen yli 8kiloa lankaa, niin kaikkia lankalaatuja ei enää samalla tavalla löydä kotoa. Kun vuosi vaihtuu, niin loppuu tämäkin projekti. Olen nyt jo miettinyt, että sellainen alle 10kiloa lankaa on hyvä varasto. Tavoittelemani viisi kiloa saattaa olla vähän liian vähän. Kun en tosiaan asu lankakaupan vieressä, ja muutenkaan.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Sama juttu minullakin, paksummat langat alkaa olla vähissä. Syksyn tullen on huomannut, että paksumpaa sukkaa tekee mieli neuloa.

Anonyymi kirjoitti...

En ole vielä ilmeisesti täysin hurahtanut, kun en omista nuin paljon lankoja. Toisaalta, en osaa ostaa lankaa, jos minulla ei sille ole selvästi tarvetta. Vaan minä taidankin olla tällainen omituinen tapaus. :) Blogeja seuratessani olen huomannut, että yleisempää taitaa olla lankojen hamstraaminen. :)

Pistänpä korvan taakse, että paksumpaa lankaa kaipailet...

T: SNY

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)