Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

31. lokakuuta 2012

Sukkasadon loppu(huipennus)

Sukkasadon viimeinen päivä on tänään. En kuitenkaan enää kerkeä sukkia saada valmiiksi, vaikka puikoilla ne minulla onkin. Nyt on hyvä hetki katsoa, että mitä sitä oikein tulikaan tehtyä.

Kahdeksat sukat ja yhdet tossut neuloin tämän vuoden Sukkasadon aikana. Tuohon määrään olen oikein tyytyväinen. Tässä vielä ne kaikki yhteiskuvassa.
Tavoitteeni Sukkasatoon oli opetella uusi tekniikka ja olla ostamatta yhtään lankaa. Ensimmäinen onnistui, jälkimmäinen ei. Sukkasadon aikana opettelin suunnittelemaan kirjoneulekuvion itse. Lisäksi Petäjät olivat ihan uusi mallituttavuus minulle. Samoin Bonesit. Ja tossut myös. Mikään niistä varsinaisesti ei sisältänyt kovin paljon uutta tekniikkaa, mutta tuollaisia juttuja en kuitenkaan ollut ennen neulonut.

Lankaa sitten ostin kyllä omiksi tarpeiksi ja vähän muidenkin. Mutta, kun kerrankin pääsin sinne Pirtin kehräämölle, niin pitihän sitä. 

Omalta osaltani Sukkasato meni siis hyvin. Ja mikä parasta, näin taas muiden neulojien tekemiä todella kauniita sukkia ja uusia malleja. Nyt pitäisi vaan olla aikaa neuloa niitä kaikkia ihania. Ensi vuonna olen mukana taas, jos Sukkasato vaan järjestetään!

3 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Ja sukkaa pukkaa... ;O) Itse en ole tainnut tänä vuonna puikottaa vielä yksiäkään.

Unknown kirjoitti...

Kauniita sukkia teit sukkasatoon.

Sanna kirjoitti...

Ihan komea sato. :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)