Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

19. joulukuuta 2012

Joulukortit

Yhdestä Joulunodotukseen liittyvästä en luovu. Joulukorttien teosta. Olen tehnyt Joulukortit itse niin kauan, kuin muistan. Kun asuin vielä lapsuudenkotona isä hankki materiaalit ja mallit ja minä tein. 

Nykyään aloitan korttien suunnittelun hyvissä ajoin. Ideoita etsin netistä ja lehdistä. Tämän vuoden kortti-idean löysin lehdestä. Sitä sitten vähän muokkasin vielä yksinkertaisemmaksi. Jos en muuta, niin sen olen näinä kuluvina vuosina oppinut, ettei kannata ruveta tekemään kovin monimutkaisia kortteja. Muuten ne ei valmistu vielä ensijouluksikaan. 


Näihin kortteihin tarvittiin sinistä pahvia, vaaleaa kuultopaperia, lumihiutaleleikkuri ja liimaa. Ai niin, ja noita tekstitarroja myös ja hopeakynä. Nopeaa, helppoa ja hauskaa.

Joululahjaneulominen jatkuu täällä edelleen. Miten se on niin, että tänäkin vuonna lahjaideat tulee nyt. Nyt kun ei enää olisi edes aikaa neuloa? Jos vielä parit Joulupallot ja ehkä yhdet sukat.

5 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Kauniit!

Unknown kirjoitti...

Kauniita kortteja, niin se on kumma juttu niitä lahja ideoita alkaa tulla liian myöhään.Ei enää kerkeä toteuttaa jouluksi.Nimenomaan uusia idoita, vaikka olisi jo tehnyt lahjat.

Riikpa kirjoitti...

Ollaan vissiin luettu samaa lehteä, sillä itsekin poimin tuon idean ja muokkasin hieman (tosin kortit jäivät varastoon odottamaan, sillä tänä vuonna en vain mitenkään ehtinyt tehdä tarpeeksi kortteja itse). Kauniita ovat. :)

Kisa kirjoitti...

Kauniita kortteja :)

notto kirjoitti...

Hienoja kortteja! Mäkin teen joulukortit itse, ja oon huomannut että usein helpollakin tavalla saa tosi nättejä aikaiseksi. Ei saa ottaa liikaa stressiä niistä :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)