Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

27. joulukuuta 2012

Menikö se Joulu jo?

Minusta on vähän surullista, että Joulu on loppu melkein jo aattoiltana, kun käy lopulta nukkumaan. Tai viimeistään Joulupäivän iltana, kun on viimeiseltä kyläreissulta palannut kotiin. Sitten sitä käy ajattelemaan, että mitenkäs se vuodenvaihde ja milloin kesäloma onkaan?

Venytetään Joulua, jookos. Ainakin Tapaninpäivän iltaan, miksei ihan loppiaiseenkin asti. Minä venytän nyt esittelemällä viimeisen lahjapakettiin kääräistyn neuleen. Neulejutun. Lahjan. Joulupallot.

Kaikki on neulottu Jannesta kolmosen puikoilla. Yhdessä täytteenä on villaa, kahteen täytteen luovutti olohuoneen vanha tyyny.


Joulupallojen mallit ovat Arnen ja Carloksen Joulupallot - kirjasta. Kirja on niin ihana. Eniten käyttämäni neulekirja. Sitä on niin ihana selata. Vielä joskus neulon ne kaikki.


Lankaa näihin meni yhteensä 65 grammaa. En tajua miten kirjassa palloihin kerrotaan menevän vain 5 grammaa lankaa. Tokihan he eri lankaa käyttävät, mutta silti.

Vielä kerran siis, Hyvää Joulua ja tervetuloa uudet lukijat!

2 kommenttia:

Kandidatnummer kirjoitti...

Hyvää Joulua! :) Kyllä minäkin vietän joulua vielä täydellä teholla. Ihania joulupalloja! Minullakin on tuo kirja, ja valmiit pallot roikkuvat kuusessa.

Milli* kirjoitti...

Mukavan näköisiä joulupalloja =) Minä taas kuulun niihin ihmisiin, jotka huokaisevat helpotuksesta, kun joulu on ohi. Lopultakin voin olla omassa kodissani =)
Ehkä vielä joskus onnistun saavuttamaan pienen palasen joulurauhaa vain kaikkein läheisimpien kanssa ilman pakotettua kanssakäymistä lähes tuntemattomien kanssa ihan vain joulun vuoksi. Ihanaa, että nautit joulusta, joten Hyvää Joulun jatkoa ja ainakin loppiaiseen saakka =)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)