Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

21. joulukuuta 2012

Raitasukat

Viime syksynä jo, Sukkasadon alkaessa, sain toiveen värikkäistä miestensukista. Sukkasadon aikana en kerennyt niitä neulomaan. Sen jälkeen tuli kymmenet tilaussukat ja sitten muutama joululahjaneule. Lopulta mietiskelin, että mitähän vielä paketteihin neuloisi, niin muistin sukkatoiveen. Ei muuta, kuin langat kerille ja sukkia neulomaan. 

Olen pitkään halunnut neuloa tuollaiset raidat sukkiin, vaan ei ole oikein tullut hyvää tilaisuutta. Sukkiin neuloin aina kolme kerrosta oranssilla ja sitten yhden keltaisen, yhden oranssin ja yhden keltaisen kerroksen. Sukat aloitin varresta ja kantapää on ihan perus vahvistettu. Puikot olivat tuttuun tapaan 3mm bambuiset. 

Keltainen lanka on virosta tuotua paksua villalankaa. Tuoksui ihanasti vielä lampaalle. Ei ehkä kestävyyden kannalta parasta sukkalankaa, mutta muutakaan ei tähän hätään ollut. Oranssi taas on Cascade 220 - lankaa. Ihanaa. Yhtä suosikkilankaani. 


Lankaa sukkiin kului yhteensä 115 grammaa. Luulin, että olisi mennyt enemmänkin. Sukat ovat kokoa 42-43, toivottavasti ovat lahjansaajan mieleen ja sopivat jalkaan.

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihanat vitamiinisukat!

Milukka kirjoitti...

Ihanat pirteät sukat miehelle! Aurinkoa kohti mennään!
Mukavaa joulun aikaa siulle!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)