Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

26. helmikuuta 2013

Karismalapaset

Vihdoin ja viimein Karismalapaset on pois puikoilta, pääteltynä, höyrytettynä ja kuvattunakin. Ei ole ohjeen vika, mutta suuri helpotuksen huokaus.


Karismalapasten ohje löytyy Ullasta. Palmikko näyttää monimutkaiselle ja vaikealle, mutta avautui minulle tosi helposti ja olisi ollut nopsa tehdä. Vaan ei näitä lapasia voi nopeaksi neulottavaksi sanoa. Kun ei tuntunut hyvälle, niin ei tuntunut. 


Ensimmäisen lapasen jälkeen olin melkein jo valmis luovuttamaan. Kuitenkin kun ihastelin tuota palmikkoa, minkä olin saanut aikaan, niin piti se toinenkin sitten neuloa. Ja suuri kiitos teille tsempeistä, ilman niitä neuloisin lapasia varmasti vieläkin. En myöskään ymmärrä, miten sain ensimmäisen lapasen kärkikavennuksista niin vaikeat. Toisen lapasen kohdalla ei ollut mikään ongelmaa. 


Lankana käytin Karismaa. Ja tämä pinkkisävy on tosi paljon minun mieleeni. Puikkoina oli 3mm:n eebenpuiset. Jos nyt tekisin lapaset uusiksi, niin ainakin palmikkopuolella saattaisin kokeilla vähän isompia puikkoja.


Loppujen lopuksi näistä tuli kuitenkin kivat. Muutama viikko näitä pitää nyt laatikossa säilyttää ennenkuin voin ottaa käyttöön, sillä omaan käyttöön nämä jokatapauksessa pääsevät. Ovat kooltaan täydelliset. (Huomasin muuten juuri tätä kuvaa laittaessa, että mullahan on mennyt toisessa lapasessa yhdet palmikot väärinpäin. Ups!)

9 kommenttia:

margsan kirjoitti...

No mutta hienothan "heistä" tuli! Näyttää kyllä niin vaikealle, että luulen, ettei ole mun juttu...

Narukerä kirjoitti...

Vautsi, heistä tulikin todella nätit! :)

Unknown kirjoitti...

Ihana väri ja palmikko on kaunis.

Pinni kirjoitti...

Oikeasti tuo palmikko on helppo neuloa. Näyttää vaikealle, muttei se sitä ole. Aina kerrallaan siirrellään neljää tai kolmea silmukkaa ja osa neulotaan oikein ja osa nurin.

Kiitos kaikille, on ne kivat.

Saga kirjoitti...

Näyttää hienolta ja vaikealta neuloa. en tiedä, olisiko itsestäni taituroimaan moista, Mutta tosi hienot, sanon vielä kerran!.... ;O)

Sirpa kirjoitti...

On upeat! Minustakin näyttää vaikealta,tokkopa uskaltaisin kokeilla....

Milli* kirjoitti...

Ihanan näköiset ja pirteän väriset. Olet sinä taitava =)

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Rohkaisen kaikkia kokeilemaan tuota palmikkoa. Ei se ole niin vaikeaa, mille näyttää.

Elli kirjoitti...

Kauniit on! :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)