Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

13. maaliskuuta 2013

Raitaa, raitaa

Kiitos kaikille Kalajokien kommenteista. Ne ilahduttavat mieltä. 

Muistattekos, kun neuloin veljelleni raitasukat? Ne kävivät tässä taannoin minulla kerran jo korjattava, kun olivat kuluneet puhki. Korjasin ja lupasin neuloa uudet. Kun uusien neulomisen sitten aloitin, niin ei siinä kauan puikot suihkineetkaan, kun tuli valmista. Tosin päättelyä sukat odottivat taas muutaman päivän. 


En tiedä. Olisikohan noita voinut vähän höyryttääkin?! Sukat kuitenkin on neulottu Karismasta ja Pirtin kehräämön langasta, joka löytyi tehtaanmyymälän ale-laarista ja sisältää ihanasti keltaista, oranssia ja vihreää. Lankaa sukkiin kului yhteensä 140 grammaa. 

Sukat ovat noin kokoa 43. Varressa silmukoita oli 48 ja kantapään jälkeen kavensin niitä 46:n. Muuten sukat ovat ihan perushuttua. Varresta aloitettu ja vahvistettu kantapää. Puikoto olivat  tutut ja turvalliset 3mm:n bambut.

 
Näitä sukkia oli tosi kiva neuloa. Ehkä juuri siksi, että ne olivat ihan perussukkaa raidoilla. Sai vaan antaa mennä, eikä tarvinnut tuijottaa kaavioita tai ohjeita. Minä pidän näistä, toivottavasti sukkienkin saaja pitää.

4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Pirteät!

Sanna kirjoitti...

Perussukka on paras sukka :)

Salomea kirjoitti...

Mukava väriyhdistelmä. Höyrytys lempeästi pehmentää neulosta itse olen laiska kuvaaja enkä viitsi sitä varten höyrytä ;) Kalajoetkin olivat herkän väriset kauniit, minunkin listalla.

Pilvikirsikka kirjoitti...

Oikein kaunista raitaa. Kalajokisukat on kyl myös kauniit.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)