Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

20. huhtikuuta 2013

Vaaleat Jämäsukat

Jämäkuu jatkuu osaltani sukkien merkeissä. Itseasiassa olen suunnitellut neulovani vielä ainakin kahdet sukat putkeen jämistä. Niistä kun tulee niin kivoja. 

Vaaleat sukat pääsivät ensin puikoilta.


Värikäs lanla on Novitan Polkkaa, joka on asunut jämälaatikossani jo hyvän tovin. Muistelen kerän pyörineen viimevuonnakin mukana. Silloin en osannut yhdistää sitä mihinkään lankaan. Nyt polkka pääsi sukiksi jonkin valkoisen langan kanssa. Vyöte siitä on hävinnyt aikoja sitten. Yhteensä lankaa kului 85 grammaa.


Sukat aloitin neulomaan kärjestä. Valkoisen kerän puolitin ja neuloin niin pitkälle, kuin sitä riitti. Resorit sitten tein kokonaan Polkalla. Raidoitin sukat yhden ja kahden kerroksen paksuisilla raidoilla. Molemmissa sukissa raidat ovat samassa kohtaan, muuten menin ihan mutu-tuntumalla. Raidat häviävät hauskasti, sillä Polkassa on myös täysin valkoisia kohtia. 


Näihin sukkiin olen kyllä tyytyväinen. Niistä tuli paljon hauskemmat, mitä ajattelin. Omaan käyttöön sukat ei kuitenkaan päädy, niissä on makuuni liikaa sinistä. Ehkä nämä lähtevätkin Hyvän mielen sukat- keräykseen.

6 kommenttia:

notto kirjoitti...

Kovin on nätit jämäsukat :)

Pilvikirsikka kirjoitti...

Oikein kauniit. Niin kivasti "eripariset".

Virpi kirjoitti...

Ihanat jämäsukat, tosi nätti väri :)

Pitko kirjoitti...

Vekkulit sukat. :)

Kisa kirjoitti...

Kauniit jämäsukat :)

Milli* kirjoitti...

Voi miten kauniit jämäsukat =)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)