Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

15. elokuuta 2013

Lisää lankaa

Uusin Moda tuli postissa hetki sitten. Kun sen ensimmäisen kerran avasin, niin siinä lensi sukankutimet nurkkaan ja päätin neuloa jotain vähän isompaa. Ei ihan villapaitaa vielä, mutta kuitenkin.


Jotain keltaista. Päätin tilata tuota lankaa vähän enemmän, ettei heti lopu kesken. Nyt kun olen hetken tuota keltaista jo neulonut, niin voin todeta, ettei se tosiaan kyllä lopu kesken. Samaan lankapakettiin piti kuitenkin vielä muutama sukkalanka saada. Tuosta Big Fabelista suunnittelen tekeäni paksut, lyhytvartiset sukat. Sukkasatoa odotellessa.


Siellä se aloitettu on. Vähän tylsää ja aivotonta, mutta sopii hyvin näin ensimmäiselle työviikolle taas loman jälkeen. Ei sitä paljon muuta töiden lomassa nyt jaksaisikaan.

7 kommenttia:

Riikpa kirjoitti...

Oh la la! Kun jossain näkyy keltaista lankaa, niin tuntosarveni nousevat heti pystyyn. Mitä ihanaa tuosta on tulossa? Itsekin tässä harkitsen "jonkin isomman" aloittamista, katsotaan nyt. Päässä surisee miljoona muutakin neuleideaa, jotka haluaisin myös puikoille.

Pilvikirsikka kirjoitti...

Ja täällä myös yksi keltaisen fanittaja. Uteliaisuus heräsi, mitä kaunista valmistuukaan. Minullaki koko ajan puikoilla keltaista. Ja vihreää ja punaista ja valkoista.

Liinuskainen kirjoitti...

Mahtaakohan sukkasato jäädä tänä vuonna vain Ravelryn ryhmään? Ainakin Ravelryn ryhmä on aktivoitunut, mutta blogissa on hiljaista.

Pinni kirjoitti...

Liinuskainen, en tiedä. Pitää varmaan kysäistä siellä Ravelryssa. Olisihan se kiva, jos blogitkin taas toimisi ja satoa kerättäisiin sinne.

Ja juu, näistä keltaisista tulee toppi/paita/mikälie. Hihaton paita-asia siis.

Mistelinoksat kirjoitti...

Onpas ihanan pirteä väri! Ja tosta langasta tuleekin varmasti todella mukavantuntuinen toppi.

Unknown kirjoitti...

Hyvätä näyttää, minunkin tekisi mieli aloittaa jokin isompi työ. En vaan tiedä mitä.

Milli* kirjoitti...

Nyt on Sukkasadon blogi aktivoitunut =) Ihana raidallinen Big Fabel.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)