Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

7. elokuuta 2013

Petäjäsukat

Petäjäsukat olen neulonut joskus aiemminkin. Nämä olen aloittanut joskus aikoja sitten ja jättänyt jonkin tärkeämmän tieltä. Se ei ole yhtään tapaistani, mutta kylläpäs oli kiva jatkaa sukkien neulontaa, kun alku oli jo tehty. Sai vaan neuloa. 


Ohje löytyy Ullasta. Tein nämä paksummasta langasta, kuin ohjeen sukat. Tykkään tästä mallineuleesta tosi paljon. Seuraavaksi voisinkin kokeilla ohuempaa lankaa. Nämä sukat neuloin Karismasta, puikoilla kokoa 3 mm. Lankaa sukkiin kului 105 grammaa.


 Näistäkin sukista tuli hienot. Pidän paljon. Kaikessa yksinkertaisuudessaan  tuo mallineule on kaunista. Nämä on myös aakkoshaasteen P-kirjain. Hitaasti etenee, mutta etenee kuitenkin.


Pitkästä aikaa tein taas lankaostoksia. Löysin Novitan bambulankaa 2 euoa kerältä. Ostin kolme, tiskirättejä ajatellen. Oletteko kokeilleet tuota uutta bambua räteiksi? Mitenköhän se mahtaa toimia.


5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kauniit Petäjät! Niiden mallineule on todellakin yksinkertaisuudessaan nerokas ja kaunis. :)

Simpura kirjoitti...

Hienot sukat! Noita olen minäkin meinannut joskus tehdä, mutta to do-lista on tooooodella pitkä.

Marie kirjoitti...

Kivat sukat! Olen itse neulonut useammatkin Petäjät ja se on ehdottomasti suosikki sukkamallini.

Emma kirjoitti...

Kivat Petäjät! Bambua sisältävät rätit toimii miun kokemuksen mukaan oikein kivasti, kuivuvat vähän nopeammin kuin kokopuuvillaiset :)

Virpi kirjoitti...

Nätit Petäjä-sukat, voisi vaikka kokeilla tuota mallia :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)