Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

25. syyskuuta 2013

Olgat

Sukkasadon mysteerisukkien vihjeiden välissä olen neulonut aina Olgia. Mukava malli, pidän mallin neulomisesta paljon. Ja ainakin se oli todella hyvää vaihtelua mysteerisukille. 


Olga-sukkien ohje löytyy täältä. Mallineuleen nappasin ohjeesta, mutta muuten sovelsin vähän enemmän ja vähemmän. Mallineuleesta jätin pari silmukkaa pois, että sain omalle käsialalleni sopivan. Mallineuletta jatkoin myös jalkaterän osuuteen sukkaa. Ja myös sen nilkkaresorin jätin kokonaan pois.


Lanka sukissa on Regian Desing linea. Minulle tämä oli ihan uusi tuttavuus ja langasta pidin paljon. Se neuloitui hyvin ja raidat olivat sopivan hauskoja. Näitä pätkävärjättyjä lankója minulla on kaapit täynnä ja tämän langan raidoista kyllä pidin. Lanka ei myöskään kerällä näyttänyt yhtään sille, mitä valmissa sukissa. Hauskaa neuloa.

Lankaa sukkiin kului 50 grammaa. Sukat ovat kooltaan jotain 37-38. Nämä päätyvät (toivottavasti) yhden ystäväni jalkoihin. 

Sukkasato jatkuu osaltani mysteerisukkien valmiiksi saattamiseen. Ne ovat kyllä malli, jossa todella sain haastaa itseni. Nyt kuitenkin kun molemmista sukista on enää kärjet neulottavana on jo voittaja-olo. Saan kun saankin elämäni ensimmäiset mysteerisukat valmiiksi.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kivan värinen lanka. Mullakin on suunnitteilla Olagat en ole ennen tehnyt tällä mallilla sukkia.

raita kirjoitti...

Minunkin to-do listalla olgat. Mielenkiintoinen tuo lanka.

margsan kirjoitti...

Kivaa tuo raidoitus!!!

Sanna kirjoitti...

Kauniit Olgat! Olga on yksi ihan ehdottomia lempparimallejani itseraidoittuville langoille.

Virpi kirjoitti...

Nätit sukat, olga on kyllä kiva malli :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)