Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. syyskuuta 2013

Sukkasadon mysteerisukat

Ravelryssa Sukkasadon alussa Ausifer julkaisi mysteerisukan ohjeen. Ohje oli neljässä osassa, josta aina uusi osa julkaistiin sunnuntaisin. Lähdin tietenkin mukaan mysteerisukkien neulomiseen. Se oli minulle uusi kokemus, sillä en ole neulonut ikinä ennen mitään mysteeriä.

Ohje sukkiin löytyy Ravelrysta. Sukkasadon aikaan se on vielä ilmainen. Sukkiin lankana käytin Austermann Step:a. Puikot olivat 2,25 milliset KnitPron puikot. Lankaa sukkiin kului 55 grammaa.

Jos olisin tiennyt, millaiset sukista valmiina tulee, en varmaankaan olisi koskaan ryhtynyt neulomaan niitä. Malli on tosi kaunis, mutta näin valmiina sukat näyttävät aika suuritöisille. 

 Mysteerisukkina malli toimi todella hyvin. Yksi vihje ei ollut kerralla kovin pitkä ja niin minäkin jaksoin neuloa sukat. Tein aina yhden vihjeen molempiin sukkiin kerralla. Ja kyllä nyt on niin voittajafiilis, kun sukat on valmiit ja kuvatut!

Kantapää näissä sukissa on tosi mieleinen. Sukkien kantapää oli minulle ihan uusi ja aion kyllä jatkossa tehdä kantapään joskus näinkin.

Näillä sukilla osallistun myös Suuren Sukkahaasteen syyskuun haasteeseen. Toinen haasteista on Haasta itsesi! ja näissä sukissa kyllä todella haastoin. Monimutkainen malli, mysteeriohje ja pienet puikot.

4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Tulipa nätit sukat, malli on tosi hieno :)

Näppi kirjoitti...

Kivan väriset ja kauniit sukat. Sukkia on näemmä valamistunu muitakin täälä. Pitkä blogitauko takana, joten pittää lueskella ajan kans blogeja ja katella mitä kaikkea kivvaa ihimiset on teheneet. Mukavaa syksyä.

Emma kirjoitti...

Ihanan raikkaat keltaiset sukat ja kauniita kuvia!

santra kirjoitti...

Tosi ihanat sukat.:)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)