Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

11. syyskuuta 2013

Syyssatoa-sukat

Suuren sukkahaasteen tämän kuun teemoina on haastaa itsensä tai neuloa sukat jostain kirjasta, josta ei ole ikinä mitään neulonut. Minun haastamissukat ovat Sukkasadon mysteerisukat. Niissä onkin tekemistä. 

Nyt kuitenkin puikoilta putosivat sukat, joiden ohje on Suuressa sukkakirjassa. Se minulla on vuoden päivät ollut hyllyssäni, mutten ole neulonut kirjan ohjeilla vielä mitään.


 Malliksi valikoitui tämä yksinkertainen, mutta aika hauska oikeilla ja nurilla silmukoilla toteutettu sukkamalli. Pintaneule neulotaan niin, että valitaan langasta yksi väri, jonka kohdalla neulotaan aina silmukat nurit. Siis silloin, kun silmukat tulevat neulontavuoroon.


Lankana sukkiin valikoitui California Salida. Lanka on minulle ihan uusi tuttavuus. Värit näyttivät kerällä hauskemmalle, mitä valmiissa sukissa. Lisäksi neuletuntuma ei ollut kovin mukava. Mutta, tämä lanka on kyllä tosi riittoisa. Tähän sukkapariin lankaa kului vain 50 grammaa. Puikot olivat kokoa 2,5 mm.


 Sukat ovat suunnilleen koko 37-38. Ensin ajattelin neulovani näitä omaan jalkaan, mutta aika pian päätin, ettei sittenkään. Jäävät nyt tuonne valmiiden laatikkoon odottamaan jatkoa.

Nämä ovat Sukkasadon toiset valmistuneet sukkani. Hyvin olen omassa aikataulussani, jossa koitan neuloa sukat viikossa.

3 kommenttia:

Milli* kirjoitti...

Voi miten sievät sukat =)

Lankakeiju kirjoitti...

Onpa hauska sukkamalli!

Pinni kirjoitti...

Kiitos! Malli oli hauska ja aion neuloa vielä joskus sillä toisetkin sukat.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)