Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

12. marraskuuta 2013

Koiralle villapaita

Sukkasadon jälkeen on ollut monta neuletta tulossa. Nyt taas muistan, miksi neulon mielelläni vain yhtä. Neulon sitä kiinnostavinta neuletta ja muut jää tekemättä. Nytkin minulla on kesken koiran villapaita, pipo miehelle ja sukat. Pipo sentään olisi melkein valmis, mutta se on suunniteltu joululahjaksi ja niin ollen en voi neuloa sitä, kun silloin kun olen yksin kotona. 

Koiran villapaita numero yksi kuitenkin valmistui.


Ja kuten kuvasta näkyy, uusi oli laitettava samantien puikoille. Tämä on kyllä ihana, mutta kaikesta mittailusta ja sovittamisesta huolimatta ei istu koiran päälle. Liian kireä edestä ja liian löysä takaa.

Ohje villapaitaan löytyy Dropsin sivuilta. Tein aikalailla ohjeen mukaan. Kuitenkin silmukkalukuja säädin vähän xs- ja s-koon väliltä. Ja helmassa kaventelin vähän tiuhempaan tahtiin, sillä siitä näytti tulevan vähän isohko. Jo neulottaessa siis.


Villapaidan neuloin kolmosen puikoilla. Vihreä lanka on Dropsin Karismaa ja valkoinen jotain jämälankalaatikosta kaivettua. 

Nyt uusi villapaita on puikoilla vähän eri värisenä. Pakko neuloa sitä heti, että muistaa, missä meni pieleen tämän villapaidan kanssa. Jännityksellä odotan, miten saan esimerkiksi kuviot kohdistettua, kun haluaisin kaventaa jo heti etulahkeiden jälkeen paitaa.

3 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Kaunis pusero ja suloinen malli :)

Virpi kirjoitti...

Ihana pusero ja söppänä malli :)

Sanna kirjoitti...

Voi, kuinka hurmaava villapaita!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)