Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

24. marraskuuta 2013

Monta puikkoa tulessa

Hei, olen yhden neuleen neuloja. Mielelläni aloitan uuden vasta, kun edellinen on neulottu ja päätelty. 

Tai, luulin olevani. Nykyään huomaan yhä enemmän ja enemmän neulovani montaa neuletta yhtä aikaa. Kolme koria ei taida enää kauaa riittää. Pitäisikö hakea pari lisää? Vai pitäisikö neuloa näistä joku valmiiksikin?

4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Nälkä kasvaa syödessä ;). Minäkin pyrin tekemään yhden neuleen kerrallaan alusta loppuun asti. Joskus onnistuu ja joskus ei, riippuen aivan siitä montako vastustamattoman ihanaa neulemallia tulee vastaan :).

Auli kirjoitti...

Samaa vikaa täällä... ;)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Oi, minusta on ehdottoman viisasta pitää ainakin kahta keskeneräistä neuletta käsillä. 1. Saa useammin jotakin valmiiksi. 2. Tulee harvemmin ahdistava tilanne, ettei ole mitään tekemistä vai mitä sitä nyt tekisi? 3. Näppärä, pieni matkakäsityö on oltava kyläilyä tms varten. Eli näillä perusteilla, jatka samaan malliin!

Näppi kirjoitti...

Hah, tutulta kuulostaa. Tosin olin ennen sellanen joka teki sen yhen neuleen kerrallaan alusta loppuun. Sitten lipsahti sellasille raiteille, että oli kesken monta työtä yhtäaikaa. Jossain vaiheessa rupes tympimään ku ei muistanu mitä oli viimeks teheny, ellei teheny muistiinpanoja koko ajan. Niinpä oon palaillu taaksepäin ja kesken on pari työtä nykyään max, mieluummin vain se yks. :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)