Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

19. marraskuuta 2011

47-sukat

Olenhan minä tietenkin kaikkea muutakin kerennyt tekemään, kuin tätä ulkoasua muuttelemaan. Toiset tilaussukat, kokoa 47 valmistuivat muutama päivä sitten. En olisi millään viitsinyt tarttua niihin, mutta oikeasti ne olikin tosi nopeat neuloa. 


Malli on ihan tavalliset perussukat, varresta aloitettuna. Sukissa on silmukoita 48 ja varsi on tehty 2o2n-resoria. Kantapää on tavallinen vahvistettu kantapää ja kärkikavennukset nauhakavennuksena. Puikot olivat kolmosen bambut. Lankana sukkiin on käytetty vihreää Tuomas-lankaa ja ruskea on sitten 7veljestä. Tuomas oli minulle uusi tuttavuus. Ihan kivaa peruslankaa, ei kuitenkaan mitää suosikkia. Kaikenkaikkiaan lankaa sukkiin kului 145grammaa.


Nyt voisi taas jatkaa omia joululahjaneuloksia. Kynsikkäitä aloitin tekemään, mutta viimepäivinä neulomistahti on ollut tosi hidas. Olen kerennyt neuloa vain pari riviä. Kyllä ne kuitenkin joulupakettiin valmistuvat, ihan varmasti. Ennen joulua pitäisi tehdä vielä ainakin yhdet sukat, pari pipoa ja.. Joulupalloja! Kyllä, minäkin olen hurahtanut niihin, vaikken ole vielä yhtään neulonutkaan. Ne on vaan ni-in ihania!

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kiva uusi ulkoasu! Onni onnettomuudessa?

Pinni kirjoitti...

Sanna, luulen niin. Kokoajan näyttää kivemmalle ja kuka sitä vanhaa kohta enää muistaakaan?

Auli kirjoitti...

Minustakin uudistunut ulkonäkä on ok! Ihanan miehekkäät isot sukat.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)