Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

8. tammikuuta 2013

Good Old Lacy Socks - Vanhat kunnon pitsisukat

Vanhat kunnon pitsisukat ovat olleet minulta tilauksessa vaikka kuinka kauan. Oikeastaan viime Sukkasadosta asti. Silloin ystäväni pyysi sukkia itselleen ja lupasin neuloa ne joskus, kun muilta kiireitäni kerkeäisin. Unohdin koko sukat, kunnes ystäväni taas muistutti niistä. Pitihän ne hänen sukkansa laittaa puikoille pian. 

Good Old Lacy Socks, nimittäin. Tää kansainvälinen meininki johtuu ihan vaan Kaheleitten aakkoshaasteesta, jossa seuraava kirjain oli G.


Sukkien malli löytyy Hepsin blogista. Minä tein sukat pienimmällä silmukkamäärällä ja kolmosen puikoilla. Lankana sukissa on Pirtin kehräämön karstalanka, joka on ihanan rouheaa ja sopii tuon pitsikuvion kanssa mielestäni tosi hyvin. Ei välttämättä pitkäikäisin sukkalanka, mutta ihana.


Sukat on kokoa 37-38 ja lankaa näihin kului 85 grammaa.. Sukat ovat siis aakkoshaasteen G-kirjain. Samalla osallistun sukilla Ravelryn Suuren sukkahaasteeseen, jossa toinen tammikuun haasteista on neuloa sukat ohjeella, jolla ei ole paljon neulottu sukkia. (Nyt on korkea aika tulla kurkkaamaan Raverlyyn, jos et siellä vielä ole käynyt. Itse en todellakaan tiennyt, mistä kaikesta hauskasta jään paitsi, kun en uskaltanut sinne liittyä! )

3 kommenttia:

Milli* kirjoitti...

Ihanat sukat =)

Breezie kirjoitti...

Ihanat! :)

Hepsi kirjoitti...

Minäkin olen neulonut yhdet keltaiset tuollaiset, mutta vain seiskaveikasta. Nämä ovat paljon ihanammat!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)