Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

4. tammikuuta 2013

Vuosi alkoi lankaostoksilla. Kaksi pakettia peräkkäisinä päivinä. Oih, tuota langan määrää. Kaikkia ihania herkkuja laatikot täynnä. Katsokaas.

On ihan perusJannea, Karismaa ja Villeä. Muutama kerä Dropsin Merino extra finea. Sitten uusia tuttavuuskia on nuo Hot Socksin raitalangat, Teeteen Helmi ja Pallaskin. Ja ihanat herkkuni Manos ja Jitterbur. Ainut, mikä meni vähän pieleen on tuo ruskea Cascade. Ajattelin sen olevan paljon enemmän sellaista oranssinruskeaa. Kyllä se tuollekin langalle tulee vielä tilaisuus. Netistä kun tilaa, niin ei koskaan voi olla väreistä täysin varma. 

Näillä ostoksilla alkoikin lankavaraston pienentäminen tältä vuodelta hyvin. Hah hah. Plussaa tuli niin, että heilahti. Semmoiset 2,5 kiloa. Mutta, kyllä vaan tulen tästä kuvasta hyvälle mielelle. Paljon ihanaa herkkulankaa. Ja suurempi paketti tuli maksettua lahjakortilla. Sen siitä saa, kun neuloo tylsiä sukkia, samanlaisia monta paria.

7 kommenttia:

katjainkeri kirjoitti...

oijoi - kylläpä onkin ihana näky!

notto kirjoitti...

Ihanan värikästä :)

lottapotta kirjoitti...

Onpa herkullisen näköistä! Mistä tilasit? :)

KahviKaneli kirjoitti...

Wau!

Raitalammas kirjoitti...

Upea vuoden aloitus sinulla!

Pinni kirjoitti...

Toisen paketin tilasin Tapion kaupasta, minne minulla oli lahjakortti. Ja pienempi paketti tuli sitten Lankaideasta.

Milli* kirjoitti...

Oi miten ihana paketti ja miten herkullisen värisiä lankoja. Kyllä nyt voi tehdä vaikka niitä tavallisia sukkia näistä väreistä.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)