Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. huhtikuuta 2014

Vauvan pipo ja lapaset

Vauvan neuleita on niin kiva neuloa. Ne on pieniä ja söpöjä ja ne syntyy nopeaan. Ja kyllä kai vauva tarvitsee reilusti pipoja, lapasia ja sukkia, ettei vaan palele?!

Vauvan neuleita on erityisen kiva neuloa jämäkuun aikana, kun niihin saa upotettua kaikki pienetkin kerät. 


Näihin neuleisiin lankaa kului yhteensä 55 grammaa. Kaikki kolme väriä loppuivat kokonaan. Vähän jännitin riittääkö keltainen lanka enää edes viimeistelyihin. Hyvin riitti, kymmenen sentin pätkä vielä jäikin.
 
Pipoon ohjeita löytyy vaikka kuinka paljon. Sitä en muista, mistä omani olen napannut, mutta ainakin Ullasta löytyy yksi hyvä ohje. Itse tosin neuloin ensin nyörit ja sitten vasta ompelin ne kiinni myssyyn. Joskus voisin kokeilla niinkin, että poimin silmukat myssykän reunasta ja teen nyörin suoraan niin.


Vauvan lapasten ohje löytyy täältä. Minua tässä mallissa viehättää oikeastaan kaikki. Lapasista saisi hyvinkin erinäköisiä käyttämällä eri värejä tai tekemällä yksivärisiä. Myös kokoa on helppo muuttaa, jos haluaisi neuloa pienemmät tai isommat vauvan lapaset.

Jämäkuu on kestänyt nyt kaksi viikkoa. Ainakin vielä olen pysynyt hyvin ruodussa ja neulonut ainoastaan jämälangoista. Olen myös tyytyväinen siitä, että olen saanut edes osan kaikista vaikeimmista jämälangoista neulottua, eli niistä ohuista pätkävärjätyistä, joita on vaikea yhdistellä ja joista ei yksinään saa enää sukkia. Vaan kyllä noita lankoja vielä riittää. Riittäisi vaikka toiseenkin jämäkuuhun samantien.

2 kommenttia:

Pilvikirsikka kirjoitti...

Nättejä neuleita pienelle. Samoissa puuhissa olen miekii ollut.

riikan räpellykset kirjoitti...

Ihania! Blogissani on haaste sinulle!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)