Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

28. toukokuuta 2014

Lyhytvartiset sukat

Olen jämäkuun aikana koittanut neuloa itselleni lyhytvartisia tai ainakin ohuita sukkia. Nyt vihdoin onnistuin neulomaan ne. Sellaiset, jotka istuvat jalkaan hyvin ja joita voi hyvin käyttää pelkästään.

Nämä sukat on aloitettu varresta. Silmukoita sukissa on 52 ja neuloin ne 2,5 millin puikoilla. Ihan pelkkää raitaa en viitsinyt neuloa, vaan pintakuvio on Herrasmiehen harmaat - sukista.


Raitaa näihin kuitenkin neuloin. Harmaa-pinkki pätkävärjätty lanka kulkee läpi sukan. Sillä olen neulonut jokatoisen kerroksen. Ne toiset kerrokset neuloin neljällä eri langalla, jotka kaikki kulutin loppuun. On harmaata, valkoista, pinkki-valkoista ja vielä musta-harmaatakin lankaa. 

Yhteensä lankaa näihin sukkiin kului 45 grammaa ja jämäkeriä kului siis neljä. Harmaa-pinkkiä jäi vielä juuri sen verran, ettei sitä viitsi heittää pois, muttei siitä oikein mitään saa neulottuakaan. Ehkä yhden raidan joihinkin sukkiin.

Vielä jotain pientä aion jämäkuuhun neuloa. Heti jämäkuun jälkeen alkaa Kesäyön hullutus 2014, johon ehkä kuitenkin aion ottaa osaa. Viimevuonna jätin sen väliin, mutta tänä kesänä minulla olisi juuri sopivasti aikaa hullutella, kun ei työtkään suuremmalti haittaa harrastusta. Vielä ei ole blogia avattu, ilmoittautuminen on kuitenkin jo käynnissä. Ja suunnittelu!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)