Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

31. toukokuuta 2014

Vielä vähän Jämäkuusta

Jämäkuu on yksi lempparihaasteistani. Lähden siihen aina mukaan, jos se vain järjestetään. Tänä vuonna jämäiltiin ainoastaan Ravelryn puolella. Tänään olisi vielä virallisesti jämäkuun viimeinen päivä, mutta lopetin sen osaltani jo eilen. Jämiä kyllä riittäisi vielä, mutta valmiiksi tuskin olisin kerennyt mitään saamaan, neulonta-aika on tänään vähän vähissä.

Nyt jämäkuun jälkeen jämäpurkkini näyttävät tältä. Aika hienoa, eikö niin? Yhteensä lankaa sain neulottua 755 grammaa ja keriä loppuun käytettyä 25. Erityisen tyytyväinen jämäilyyni olen sen suhteen, että sain kulutettua lähes kaikki ohuet pätkävärjätyt langat. Niiden yhdisteleminen tuottaa välillä vaikeuksia, nyt pistin surutta kaikki yhteen. 

12 työtä sain kaikenkaikkiaan neulottua. Suurin osa oli tietenkin sukkia. Ehkä kuitenkin kaikista  tyytyväisin olin tähän huiviin, sillä siihen kului keltaista Steppiä yksi jämäkerä kokonaan ja jotenkin tuo lanka oli ollut minulle ongelma kokoajan. Hölmöä kyllä, en tiedä vieläkään miksi. Kaikki neulomani työt löytyvät Jämäkuu- sivun alta.

Nyt kohti uusia haasteita, Kesäyön hullutus alkaa huomenna!

2 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Eih - luulin, että olet värjännyt lankaa kuusella, ja sen langan jämiä on nyt käytetty. Hih!
Ihana tuo keltainen huivi. Ohje meni kirjanmerkkeihin välittömästi, ja tuo keltainen alkoi kutkuttaa kummasti. Ihastuttava yhdistelmä!

Pinni kirjoitti...

Hahha!! Voikohan kuusella värjätä? Mitähän siitä tulisi? Pitäiskö kokeilla?!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)