Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

22. toukokuuta 2014

Sinua minä kutsun ystäväksi - huivi

Minulla oli jämälaatikossa keltaista Steppiä kaksi vajaata kerää. En oikein ole keksinyt niille mitään käyttöä. Lankaa on kuitenkin niin paljon, etten sukkia halunnut neuloa. Halusin jotain muuta. Lopulta päätin, että Stepit haluaa kesäiseksi huiviksi.

Selasin ja selasin huiviohjeita. Halusin jonkun kevyen mallin, jossa kuitenkin olisi pitsiä. Muttei sitten kuitenkaan liikaa. Lopulta löysin tämän kivan mallin, joka oli myös suhteellisen helppo neuloa. Ainakin sellaiselle, joka ei paljon huiveja neuloskele. 
Huivin ohje löytyy täältä. Neuloin huivin ihan ohjeen mukaan. Puikot minulla oli kokoa 4mm ja neuloin huivin isoimman koon mukaan. Lankaa sain kulumaan 75 grammaa ja huivin pituus on suunnilleen 140 senttiä. Pingotin huivia tosi reilusti, että saisin siihen vähän kokoa ja että huivista tulisi mahdollisimman ilmava ja kevyt. En toisn ole vieläkään ihan varma, onko huivi kuitenkin makuuni vähän liian pieni. Ohut ja kevyt se on. 
Toinen jämäkerä tähän huiviin kuitenkin upposi kokonaan. Vielä tässä jotain pientä, vaikkapa sukat, kerkeää jämäkuun tiimoiltakin neuloa. Nyt kun ilmat on ihanan lämpimät, neulontaaika on vähentynyt aika paljonkin. Illalla aina sitten vasta, kun malttaa tulla sisälle.


2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kaunis ja Ihanan kesäisen keltainen!

Virpi kirjoitti...

Aivan ihana huivi ja sopii hyvin yksiväriselle langalle. Otin ohjeen talteen, vaikka itsellä onkin tarkoitus tehdä monivärisellä langalla... sitten joskus :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)