Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

22. kesäkuuta 2012

Viimeiset aloitukset

Tänään laitoin viimeiset Kyhäilyaloitukset puikoille! Jes, ensimmäinen osa Kyhäilystä on valmis. Nyt pitäisi vaan neuloa kaikki aloitetut valmiiksi. Se voikin olla vähän vaikeampi urakka. Mistä saisi muutaman tunnin lisää vuorokauteen?

Tässäpäs ne. Kaikki hyvin alussa.


Janneista on tulossa sammakko. Neulottu lelu siis. Epämääräinen vihreä puuvillalanka muotoutuu dominoneulepalaksi, josta tulee tiskirätti. Valkoisesta langasta muotoutuu neulottu pupu ja Villestä tulee sitten neulottu hiiri. 

Joku tarkkasilmäinen saattoi huomata, että yksi aloitus on vielä raportoimatta. Se on neulottu tiskikukka, joka on ihan samanlainen, kuin se toinenkin. Luulin sen raportoineen jo aikoja sitten, mutta vaan en.

Tämän Kyhäilyn lista näyttää hauskalle. Muutama neulottu lelu, joita en olekaan tehnyt juuri ollenkaan. Muutama tiskirätti ja muutamat sukat. Kun vaan saisi ne valmiiksikin.

Ihanaa juhannusta kaikille blogini lukijoille ja toki muillekin, jotka täällä käyvät kurkkimassa!

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kivoja aloituksia! Onnea kakkosvaiheeseen :)

Nipi kirjoitti...

Mukavaa juhannusta!

Milukka kirjoitti...

Hyvin menee siun Kyhäilyt!
Mukavaa juhannusta!

Kisa kirjoitti...

Hauskaa juhannusta!

Milli* kirjoitti...

Ihanaa juhannusta =) Miten meillä meneekin tämä lankamaku niin yksiin, minulla on myös yksi KYH työ kesken tuosta raidallisesta langasta, mutta "vahvuutena" on Maija =)

M kirjoitti...

Iloista juhannusta!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)