Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

1. marraskuuta 2013

Sukkasadon viimeinen pari

Sukkasato loppui eilen. Sain kun sainkin vielä yhden parin valmiiksi. Tai valmiina sukat olivat olleet jo pari päivää, mutta kuvaaminen on vähän hankalaa tähän aikaan vuodesta. Yleensä on aina pimeää ja silloin kun periaatteessa voisi olla valoisaa, on taas niin sateista ja harmaata, ettei teee mieli mennä ulos. Ja ihan vielä en haluaisi siirtyä kokonaan sisätiloihinkaan sukkia kuvailemaan.

Viimeinen pari on samalla toinen parini lokakuun Suureen sukkahaasteeseen, sillä sukat on neulottu tällä mallilla. Samaa mallia olen käyttänyt ennenkin.


 Valkoinen lanka on jotain ylijäämää, jota varastostani löysin. Aika karhean tuntuista, sopii kuitenkin hyvin näihin sukkiin. Punavihreä lanka taas on joskus koolaamaani.


Värjätyn langan halusin käyttää kokonaan ja siksi aloitin sukat kärjestä. Värjätyn langan käytin kokonaan ja sitten tein resorit varteen. Yhteensä lankaa sukkiin kului 115 grammaa.

Edelleen tykkään tästä mallista todella paljon, tai mallineuleesta. Tätä pitäisi kyllä ehdottomasti kokeilla muihinkin juttuihin. Pipoihin ja lapasiin ainakin.

Sukkasatoon sain neulottua lopulta yhdeksän paria sukkia. Kahdeksan paria oli tavoitteena, ja yhdeksän tein. Lisäksi pyrin, etten ostaisi yhtään lankaa ja yhtään lankaa en sukkia varten ostanut!

Sukkasato on kyllä yksi lempitempaukseni. Tänäkin vuonna nähtiin toinen toistaan kauniimpia sukkia koko sadon aikana. Vielä kun joskus itsekin kerkeäisi niitä toteuttamaan!

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kauniit sukat, malli on nätti. Tein viime talvena monet sukat tällä mallilla. Valkoinen pohjaväri on ehken kivoin.

Virpi kirjoitti...

Nätit sukat, tuo malli on vielä kokeilematta, vaikka sitä paljon kehutaan :)

margsan kirjoitti...

Ihastuttavat! Nyt vasta huomasin nuo Ulriikat- ne on todella tyylikkäät!!

Kisa kirjoitti...

Kauniit sukat :)

Nelli kirjoitti...

Ihanan pirteät sukat :) Blogistani löytyy sinulle haaste: http://lankakerapuikoilla.blogspot.fi/2013/11/haaste_3.html

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)