Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

8. toukokuuta 2014

Polvekeraitaa jämistä

Neuloin ennen jämäkuuta nämä ihanat Polvekeraitasukat. Ne päätyivät lahjaksi, mutta itsellekin piti saada omat. Jämistä löytyi juuri ja juuri niin paljon paksumpaa sukkalankaa, että omat jämäpolvekkeet sain aikaan.

Ohje näihin sukkiin löytyy täältä. Tein tälläkertaa melkolailla ohjeen mukaan. Varteen neuloin ensin kaksi kerrosta helmineuletta. Sitten ihan peruskantapään ja nauhakavennukset kärjeen.

Harmaalla neuloin aina kaksi kerrosta ja sitten jollain värillisellä langalla neljä kerrosta. Raitoja en  suunnittellut mitenkään etukäteen, neuloin aina sillä langalla, mitä sattui vielä jäljellä olemaan. Näihin sukkiin sainkin kulutettua kolme jämäkerää kokonaan loppuun. Yhteensä lankaa kului 110 grammaa.

Valkoinen jämä oli Polvekeraitasukista. Harmaa lanka oli taas jäänyt Kupla-lapasista. Pinkki oli jäänyt Kertuista. Vihreästä ja violetista ei ole taaskaan mitään hajua. Taitavat olla jotain jämälaatikon pohjimmaisia pikkukeriä.
Suurin osa paksummista jämistä menikin näihin. Nyt pitäisi keksiä niille lopuille joku pikkuprojekti tai sitten siirtyä kokonaan neulomaan niistä ohuempien lankojen jämistä. Niitä kyllä riittää. Edelleen.


4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Tulipa tosi ihanat jämälankasukat, lemppari värit :)

möhönasu kirjoitti...

Todella upean väriset villasukat :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Nää on jotenkin myös mun suosikit. Tosin on vähän paksut.. pitäisköhän aloittaa kesäversiot vielä jämistä?!

Milli* kirjoitti...

Aivan ihanat sukat ja ihanan väriset =)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)