Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

5. toukokuuta 2014

Värikartta-kämmekkäät

Kesäloman ensimmäinen päivä, sataa vettä ja ulkona lämmintä on vajaa viisi astetta. Onneksi on jämäkuu. Neuleille on edelleen tarvetta.

Täällä valmistuivat Värikartta-kämmekkäät. Kämmekkäät on minusta vähän hassu asuste. Niille ei oikein ikinä löydy kunnollista käyttöaikaa. Joko palelee sormia tai sitten on niin lämmin, ettei kämmekkäitäkään enää tarvitse. Nyt olen kylläkin käyttänyt niitä paljon koiran kanssa näyttelyissä ja muissa treeneissä. Siihen ne on ihanteelliset. Voisin neuloa vielä ehkä toisetkin.

Kämmekkäiden ohje löytyy Ravelrysta. Siellä voi käydä ihastelemassa toisten värikkäitä Värikarttoja. Minun Värikarttani on tälläkertaa melko vaatimaton. Jotenkin en nyt löytänyt jämälangoista muuta sopivaa yhdistelmää.

Omat Värikarttani neuloin 2,5 millin puikoilla ja lankoina oli ainakin Fabelia, joka oli jäänyt yli tästä piposta. Keltainen on varmaankin jotain Maijan jämää, harmaasta ei taaskaan ole mitään käsitystä. Yhteensä lankaa näihin kului 45 grammaa.
Kämmekkäät neuloin muuten ihan ohjeen mukaan, mutta silmukoita minulla oli näissä 48. Joustimet neuloin myöskin kiertäen oikein, paitsi peukussa, jossa unohdin sen kokonaan. 
Keltainen lanka kului kokonaan loppuun tai oikeastaan loppui vähän keskenkin. Viimeiset kierrokset neuloin sitten harmaalla ja ei ne nyt hassummalta niinkään näytä. Harmaata ja harmaamixiä edelleen jäi vähän. Ei ne tunnu millään loppuvan. Ikuisuuslankaa, riittoisaa.

5 kommenttia:

M kirjoitti...

Nämä värikartta kämmekkäät on kyllä hauskat :)
Harmaa ja keltainen sopivat hyvin yhteen!

Sanna kirjoitti...

Kauniit ovat sinunkin Värikarttasi! Mukava huomata, että tuollainen kirjavampikin lanka sopii hyvin Värikarttoihin! Pitääpä lähteä penkomaan jämälankoja... :)

Virpi kirjoitti...

Nätit kämmekkäät, hyvät värit on löytynyt jämälangoista. Itse käytän myös koiran kanssa kävelyllä välillä kämmekkäitä, kun hanskat on liian kuumat :)

margsan kirjoitti...

Hieno väriyhdistelmä näissä kämmekkäissä! Itse olen koukunnut moniakin kämmekkäitä ja tuttavapiirini niveongelmaisille ne ovat mitä mainioimmat tehtynä 100% villasta.

Hepsi kirjoitti...

Kauniit kämmekkäät! Minä käytän kämmekkäitä pakkasilla nahkasormikkaiden päällä. =)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)