Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

21. heinäkuuta 2011

Kaksi viimeistä..

Kaksi viimeistä Kyhäilytyötä valmistuivat vihdoin. Nämä olisin voinut jättää kesken ja "unohtaa" koko Kyhäilyn. Ei sentään, kun nyt näin pitkälle pääsin, niin tein loppuunkin.

Viimeiset Kyhäilytyöt olivat kovin, kovin pikkuruisia. Silti. Tässä ensin valmistunut kännykkäpussi.


Tämän olin neulonut jo ajat sitten valmiiksi, vain kokoaminen puuttui. Ohjetta tähän ei oikeastaan ole. Aloitin läpästä ja neuloin ainaoikein-neuletta. Lisäsin aina reunoissa yhdet silmukat, kunnes pussin leveys oli vähän puhelinta leveämpi. Sitten neuloin sileää, kunnes pussi oli tarpeeksi pitkä. Muutaman viikon päästä sitten neuloin sivusaumat yhteen. Siinä se. Aikaa neulomiseen ei kulunut kovinkaan paljon. 

Lankana oli 7veljeksen jämiä ja niitä tähän kului kokonaiset 15grammaa.


Pidän kyllä tästä pussista, vaikka sen loppuunsaattaminen vähän tuskaa tuottikin. Tosin tämän käyttöön ottamista ajattelin odotella syksyyn. Muuten varmaan joutuisi neulomaan uuden jo syksyllä.

Viimeinen Kyhäilytyö piti olla kirahvilappu. Vaan ei ollut. Lapun, tai oikeastaan, kirahvin neulomisessa oli ihan hirvittäviä ongelmia. Sitten päätin hylätä kirjoneuleen ja silmukoita kirahvin myöhemmin lappuun. Vaan ei tullut kirahvilappua niinkään. Lopulta nimittäin olinkin aurinkolasikoteloa vailla ja kirahvilappu oli valmiiksi neulottu. Ei muuta, kun saumat kiinni ja valmista tuli. Ehkä tuo lappu tulikin parempaan käyttöön näin. 


Tämän aurinkolasipussukan väreistä pidän ihan tosi paljon. Ja on kyllä oikein käytännöllinen. Lankana tässä on Miamia. Ja langankulutus taas kokonaiset 15grammaa.

Vihdoinkin pääsen neulomaan muuta. Taidan pistää parit tiskirätit puikoille.

5 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

Jee! Onnea Kyhäilyjen valmistumisesta! Aikamoinen homma tää kuitenkin on, vaikka ensin tuntui siltä, että aikaahan on vaikka miten paljon...
Miulla vielä 4 työtä kesken...Eli kiirettä pitää ja tämmöset helteet on ja muutakin elämää...

Pirjo kirjoitti...

Hienoja tuli. onnea viimeisenkin KYH:n valmistumisesta! Itselläni on vielä 2 kesken, joten vauhtia saa pitää =) Onneksi on vielä viikko aikaa.

miutsi kirjoitti...

Onnea KYHäilyjen loppuun saattamisesta, ja vielä on viikko aikaakin :) Mulla on kahden työn neuleosuudet kesken ja yhdestä työstä ompeluosuus ja yhdestä työstä pikkunen liimaushomma :) Että vielä on jonkin verran tekemistä, eiköhän se tästä :)

Nipi kirjoitti...

Söpöt pussukat! Meinasitko laittaa vielä kaikki kyhäilyt samaan postaukseen? Olisi kiva katsella, mitä kaikkea olet saanut tehtyä :)

Pinni kirjoitti...

Nipi, en ajatellut laittaa ensin kuvaa, vaan laitoin, kun pyysit. Kaikkea sitä tulikin tehtyä.
Nyt on kyllä olo aika helpottunut, kun kaikki työt on valmiita. Vaan kyllä tässä olisi vielä yhdet sukat kerennyt, ainakin. :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)