Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

29. heinäkuuta 2011

Karkkimaa-sukat

Raitasukat neuloin jo toissailtana valmiiksi ja päättelinkin. Minun hermoille yli kahden langan päättely kerralla on liikaa, vaan niin selvittiin lopulta niistäkin. Eilen koko sen ajan, mitä olin kotona täällä jylläsi ukkonen. Ei siinä paljon tehnyt mieli konetta availla. Ei aamulla, eikä illalla. Nyt ilma on pilvinen ja saiteinen. Ukkosta sentään ei nyt ole. Ihan kivaa vaihtelua tämä ilma.

Tässä sitten vihdoin nämä sukat. 


Sukat neuloin kärjestä aloittaen ja käytin suurimman osan lankanöttösistäni näihin. Oranssia oli eniten, kaikkea muuta vähän vähemmän. Ja kuten kaikki voi huomata, langat ei sittenkään mennyt ihan tasan, vaan toisen sukan varteen neuloin enemmän oranssia ja toisen keltaista. Kumpaakin lankaa jäi lopulta n. 10senttiä. Ja toisen sukan kohdalla oranssi vähän loppui kesken päättelykierroksella. Vaan ei se mitään, kivat näistä tuli.

Ohje sukkien neulomiseen kärjestä ylöspäin on Ullan sivuilla. Näitä sukkia neuloin yhtä aikaa, että saan varmasti samanlaiset. Kantapäätä en tehnyt vahvistettuna, vaan ihan ohjeen mukaan. Puikkoina oli kolmosen bambut ja lankaa kului yhteensä 125grammaa. Kaikki langat oli 7veljeksen paksuisia, sitä en muista mitä merkkiä kaikki olivat. Kokoa näillä sukilla on 40-41. Ja nämä sukat pääsevät nyt odottelemaan jotain hyväntekeväisyyskampanjaa. Sitä varten näitä neuloin.

Nyt on muuten taas kamalan vaikea aloittaa uutta neuletyötä. En tiedä, mitä haluaisin neuloa ja mistä langasta. Kyllä Kyhäilyaika oli helppoa, senkun neuloi vaan.

6 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Nämä on kyllä ihan karkit, nämä sukat. Nuo kärjet tekevät niistä vielä hauskemmat!

Sarsa kirjoitti...

Ihanat raitasukat!

Milli* kirjoitti...

Ihanan pirteät sukat =)

Nipi kirjoitti...

Suloiset sukat :)

Oranssi kirjoitti...

Onpas hauskat! Langanpäiden päättely vaan on rankkaa.

Mulla on kova startitis. Olen aloittanut 2 vuorokauden aikana 3 työtä. Sukkia ja jakkaranpäällisen.

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :)

Joo, innostuin Petunia-huivista ja aionkin sen neuloa seuraavaksi. Nyt oli vaan aloitettava yhdet sukat sitä ennen, kun lanka ei ole vielä kerällä, eikä oikeankokoisia puikkojakaan kotona.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)