Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

23. heinäkuuta 2011

Vielä vähän Kyhäilystä.

Kesäyön hullutus on osaltani ohi. Huh, mihin lähdinkään mukaan! Ensin ajattelin, että on ihan helppoa neuloa 25 työtä kahdessa kuukaudessa. Ajattelin, että vaikeinta minulle on aloittaminen, kun olen pitänyt itseäni yhden neuleen neulojana.

Vaan, kuinkas sitten kävikään. Töiden aloittaminen oli hyvinkin helppoa. Tosin aika usein kävi niin, että aloitin jonkun tekeleen ja jätin sen sitten odottamaan. Sitten kun taas tartuin siihen, neuloin koko jutun loppuun. Eli, oikeastaan neuloinkin vaan yhtä työtä. 

Kun lähdin Kyhäilyyn mukaan, ajattelin, että jos puolet saisi valmiiksi. Siihen, miksi sain kaikki työt valmiiksi on kaksi syytä. Ensinkin olin melkein koko hullutuksen aikana sairaslomalla. Jos olisin ollut terveenä ja töissä, en varmaankaan olisi kerennyt neuloa niin paljon. Toisekseen kesken Kyhäilyjen innostuin tiskiräteistä. Niitä neuloinkin kaikista töistä eniten. Olisin neulonut vielä enemmänkin, mutten enää kehdannut. Nyt jatkan niiden neulomista hyvällä omallatunnolla.

Loppuajasta olin jo vähän kyllästynyt koko juttuun. Kaikista pienimmät työt olisin halunnut vain jättää lojumaan jonnekin, Unohtaa kokonaan. Sisulla kuitenkin jatkoin ne loppuun. Eniten ehkä harmitti se, että pääsin Kyhäilyn aikana lankakauppoihin ja ostin uusia ihania lankoja. Niitä olisin halunnut jo neulomaan, mutta ensin piti hoitaa Kyhäilytyöt loppuun.

Tässä vielä kaikki tekemäni työt. Klikkailkaa kuvaa isommaksi.


1. Pitsivillasukat. Valmiit.
2. Huovutetut palatossut. Valmiit.
3. Pintaneulesukat miehelle. Valmiit.
4. Kesämyssy. Valmis.
5. Lasten sukat Papukaija-langasta. Valmiit.
6. Pitsibaktus. Valmis.
7. Vauvan tossut. Valmiit.
8. Tiskikukka. Valmis.
9. Tiskirätti helmineuleena. Valmis.
10. Joogasukat. Valmiit.
11. Tiskikukka. Valmis.
12. Neulottu kännykkäpussi.Valmis.
13. Tiskikukka. Valmis.
14. Neulotut tossut.Valmiit.
15. Neulatyyny-siili. Valmis.
16. Pitsisukat.Valmiit.
17. Lapaset.Valmiit.
18. Lasten sukat.Valmiit.
19. Tiskikukka. Valmis.
20.Tiskikukka. Valmis.
21. Huopatossut. Valmiit,
22. Olga-sukat.Valmiit.
23. Sniikkersit.Valmiit.
24. Kirjoneulelapaset.Valmiit.
25. Kirahvilappunen, joka muuttui aurinkolasipussiksi. Valmis.

Loppujen lopuksi. Hauskaa oli! Oli kiva kokeilla tällaista haastetta. Lähdenkö mukaan ensi vuonna, jos tämä haaste taas järjestetään? Nyt tuntuu sille, etten. Kuitenkin vuoden päästä voi olla niin, etten enää muista loppuajan tylsistymistä, vaan lähden uudella innolla mukaan.
Kiito kaikille minua tsempanneille Kyhäilyn aikana. Ja hurjasti jaksamista ja voimia teille, joilla Kyhäilytyöt on kesken. Onhan tässä vielä viikko aikaa!

8 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Onnea vaan onnistuneista töistä. Minulla on enää kaksi virkkaustyötä kesken, kahta viimeistä neuletta en ole julkaissut vielä mutta toisen meinaan just pian pistää blogiin. On tämä ollut aikalainen urakka, mutta silti olen tyytyväinen ja ajattalen, että ensi vuonna varmaan olen taas mukana.

Nipi kirjoitti...

Hurjana olet tehnyt lyhyessä ajassa! Mulla on nyt työn alla parit sukat, ja hauska sattuma, että toiset niistä on melkein samanlaiset kuin nuo vasemman yläkulman raitasukat :D

ellukka kirjoitti...

Onnea valmistuneista töistä! :) Minulla on enää puoli lapasta ja peukalot tekemättä ja sitten olisi ohi.

Eija kirjoitti...

Hienoa oot saanu kaikki valmiiksi :) Hauska tempaus tosiaankin,vaikka joillain valmistuneiden määrä jääkin tosi pieneksi :D Kauniita neulomuksia,ihanan värikkäitä.

Pinni kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Nipi, nuo villasukat on yhdet mun suosikit. Lanka on ihanaa ja malli kanssa. :) Pitää vissiin lahjalaatikkoon parit tuollaiset pyöräyttää.
Näin yön yli nukuttuani. Ehkä ensi vuonna lähden mukaan taas. Nyt on ihana hengähtää ja neuloa jotain ihan muuta.

Milli* kirjoitti...

Vau hienoja töitä olet ehtinyt ja Kyhäillä ja saada valmiiksi =) Täällä valmiiden töiden osuus jää aika pieneksi. Viimeiseen kahteen viikkoon en ole juurikaan kutonut. Hassua tässä on se, että kesken jää todella todella pieniä töitä, kuten lasten sukkia....
En ehkä ensi vuonna lähde tähän mukaan vaan jos kyjy järjestetään taidan osallistua siihen, sopii näin hitaalle paremmin =)

Rentukka kirjoitti...

Hieno lopputulos,kyllä sinun töitäsi kelpaa esitellä!

Tintti kirjoitti...

Onnea urakan loppuunsaattamisesta!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)