Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

1. heinäkuuta 2011

Pikasniikkersit

Iki-ihanat pikasniikkersit neuloin eilen valmiiksi. Näissä ei oikeastaan kestäisi kauan, mutta nämä helteet! Kuinka paljon tekee mieli neuloa yhtään mitään.. paitsi sitten iltaisin vähän ennen nukkumaanmenoa. Nämä on muuten oikein mainiot näin kesällä. Voisin tehdä toisetkin,vähän ohuemmasta langasta vaan. 


Ohje näihin löytyy Neulenuotteja-blogista. Muuten tein ohjeen mukaan, mutta silmukoita minulla oli 44. Ohjeessa niitä olisi ollut 48. Ohje on kyllä tosi kiva ja helppo seurata. Suosittelen kokeilemaan näitä, jos on tossuille tarvetta.


Lankana näihin käytin 7veljestä, jonka olen itse värjännyt. Tykkään väristä tosi paljon. Ja siitä tuli hauskannäköinen neulottaessakin. Näistä kun ei ikinä tiedä. Puikot oli tietenkin ne kolmoset. Lankaa kului lopulta 60grammaa. Nyt pitäisi keksiä, mitä lopusta värjätystä tekisi. Varmaankin sukat jonkun toisen langan kanssa.

Nämä ovat siis Kyhäilyjen valmistuneet numeroltaan 18. Eilen illalla jatkoin vielä Olga-sukkia, mutta niiden aloitus meni kokonaan uudelleen. En sitten purkamisen jälkeen jaksanut enää paljon neuloa. Toivottavasti huomenna on ilmastoitu juna, niin varmaankin saisin niitä sukkia vähän eteenpäin. Muussa tapauksessa huomenna neulominen jää nollaan.

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ihanan pirteän väriset ja kivan näköiset !

Sirpa kirjoitti...

Kivan väriset,tosi pirtsakat!

kisa kirjoitti...

Ihanan vihreän väriset :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Ihanat tossut ja värjäys on mukavaa! Täällä uusi lukijasi, tervetuloa myös romulyyli-blogiini toivottaa riitta sinikka.

Pinni kirjoitti...

Riitta, tervetuloa! Toivottavasti viihdyt. Ja kaikille, kiitos!
Eilen en neulonutkaan yhtään, saa nähdä miten tänään käy.

ellukka kirjoitti...

Nämä on kyllä tosi kivan näköset ja väriset. Pitääkin tällaiset laittaa to-do-listalle :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)