Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

25. heinäkuuta 2011

Mistä on raitasukat tehty?

Kaivelin jämälankakulhoani, joka on taas vähän liian täynnä. Ajattelin, että jos villasukat neuloisin hyväntekeväisyyteen. Nyt pitäisi enää päättää, mihin sukat valmiina matkaavat. Villaa ylle-keräys houkuttaisi, mutta sinne halutaan eniten miesten juttuja. Raitasukista on tulossa kyllä naisten. Ilmastosukka-keräykseen en enää oikein haluaisi lähettää sukkia. Pitänee vähän katsella ympärilleen ja miettiä kohdetta.

Tältä se näyttää, kun laitetaan raitasukat aluille..


Näitä sukkia on kyllä tosi hauska neuloa, kun saa pistää aina sitä väriä mitä haluaa ja niin paljon, kuin haluaa. Kaikki pienet lankanöttöset menevät näihin. Näette sitten, kun ne tulevat valmiiksi.

Nämä sukat ovat minulle juuri sopivaa neulottavaa tällä hetkellä. Olen herännyt todella aikasin töihin ja muutenkin sain nukuttua tosi huonosti. Sileää sukkaa on helppo nyt neuloa.

8 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Ihanilta näyttävät sukkiesi värinöttöset!

Kardemumma kirjoitti...

Ihanan värisiä nöttösiä. Joulu kun lähestyy, niin erilaisi keräyksiä tulee, joihin varmasti voit sukkasi lahjoittaa. Odota vain.

ellukka kirjoitti...

Ihania värejä! :) Alkoi ihan itelläki houkuttelemaan tehdä värikkäitä raitasukkia..

Nipi kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Mulle tuli heti kans hinku tehdä jämänöttösraitalankasukkia. Jaatko jämälangan aina kahtia, jotta sukkiin tulee samanverran kutakin väriä?

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Nipi, suunnilleen joo. Ja nyt neulon kahta sukkaa yhtä aikaa, niin saan varmasti samanlaiset. Tuohon jakamiseen on hyvä apu vaaka. Sen avulla nuo vähänkään isommat kerät jaan. Eihän sitä muuten viitsisi.

Sirpa kirjoitti...

Ihanan värikkäitä sukkia tulossa!

kisa kirjoitti...

Kivan väriset sukat on tulossa :)

Milukka kirjoitti...

Taitaa tulla oikeet namusukat, värit on niin makeat :D Tuo onkin hyvä idea alottaa sukat varpaasta, saa sit samanmittaiset molemmista. Ja mukavasti pääsee pikkunyssäköistä eroon :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)