Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

14. kesäkuuta 2014

Aloitukset #12 ja #13

Puikoille sain aamulla kaksi seuraavaa aloitusta. Illalla koitan vielä ainakin yhden, että saisin aikataulun hyvin kiinni. Ihme kyllä, kovaa stressiä minulla ei näiden aloitusten suhteen ole. Vaikka olen vähän myöhässä. Äkkiäkös ne muutamat lähipäivinä puikoille pistää.

12:sta kesäyön hullutus-aloitus on pitsisukat. Ohje on Novitan lehdestä, lanka vähän paksumpaa Steppiä. En ole varma sopiiko tuo lanka ja pitsineule yhteen, mutta teen silti. Langan väristä tykkään tosi paljon ja ihan mitään pelkkää sileää en nyt viitsi neuloa.


13:sta aloitus on Junasukat. Lankana Maijaa ja Pallasta.

Olen huomannut, että siitä huolimatta, että aloittelen näitä monta kerrallaan, tykkään kuitenkin neuloa aina yhtä työtä mahdollisimman paljon ja valmiiksi asti. Toisaalta on tosi rentouttavaa myös se, ettei tarvitse neuloa vain sitä yhtä. Terassille voi ottaa eri neuleen mukaan, kun automatkalle. Kun näitä nyt on, mistä valita.

1 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Binance toll-free number is mandatory for the Binance users as every now and then every users faces technical errors like transaction time out etc. due to numerous issues like traffic, server down, high/low fees and much more. In such cases it is fruitful to dial Binance Toll-Free number 1-888-764-0492 and get prompt and accessible remedies from the proficient experts who are present 24/7 round the week to help you with full-dedication.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)