Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

18. kesäkuuta 2014

Helmineulesukkaset

Neljäntenä Kyh-aloituksena aloitin helmineulesukat. Kaiken muun keskellä ne sainkin neulottua valmiiksi.


Sukat on aloitettu kärjestä ja niissä on ranskalainen kantapää. Vieläkään en ole varma, milloin se pitäisi aloittaa, että sukista saisi juuri halutun kokoiset. Nämä on sentään melko lähellä omaa kokoa, mutta juuri ärsyttävästi vähän isot omiin jalkoihin. Kärjestä aloitettuihin sukkiin olen kuitenkin nyt opetellut tekemään tuota ranskalaista kantapäätä, sillä malli on tosi kiva ja sukat istuu jalkaan hyvin.


Sukat on neulottu pinkistä Villestä ja tuo toinen on jotain mysteerilankaa, jonka olen koolannut. Yhteensä lankaa sukkiin meni 100 grammaa.


Näitä sukkia neuloin vähän automatkalla ja toisen kärjen tein mökillä. Sitten piti vaihtaa työtä, kun en enää muistanut, miten kantapää neulottiinkaan. Neuloin sitten toisenkin kärjen ja sitten vasta kantapäät ja varret. Kivaa vaihtelua neuloa sukkia vähän yhtäaikaa, eikä aina toista sukkaa valmiiksi ja sitten vasta toinen.


Vähän minua on Kyh ruvennut hirvittämään. Aloitukset tulen kyllä saamaan valmiiksi, kun tänään vielä vähän niitä teen. Mutta, mitenhän käy töiden valmiiksi neulomiseen? Valitsinko sittenkin liian isoja töitä, vaikka koitinkin valita melko pieniä juttuja? Pitäisikö olla jo enemmän valmiina, mitä minulla oikeastaan onkaan? Milloin kerkeän neulomaan?!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)