Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

17. kesäkuuta 2014

Seuraavat aloitukset, ei ihan viimeiset vielä

Aloitin Kesäyön hullutuksen neljä seuraavaa aloitusta, eli aloitukset 14, 15, 16 ja 17. Viimeiset kolme koitan saada puikoille huomenna tai viimeistään keskiviikkona. Juhannuksena on tiedossa vähän juhlintaa ja haluan, että aloituset on sitten jo tehty, samoin aloitusten raportointi. 

14.aloitus on Maatuskat. Näihin teen vähän omia sovelluksia, sillä harmaata lankaa minulla on vain 50 gramma ja toivon sen riittävän. Lisäksi ohjeen mukaan neulottuna lapasista tulee liian pitkät minun käsiin. Oikein varovasti koitan muutaman rivin lyhentää lapasia.


15.aloitus on Norjalaismyssy vauvalle. Tai voi olla, että myssy käy sitten yksivuotiaalle, vaikea arvioida sopivaa kokoa. 


16. aloitus on myssy omaan päähän. Mallina Superhelppo syyspipo. Tosin tämänkin kanssa eletään jännityksessä ja arvotaan myssyn valmistuttua, että kenen päähän se käy. Ihan vaan koska, en ole yhtään varma silmukkamäärästä ja muusta. Ja sitten kun olin aloittanut pipon, tajusinkin, ettei siihen tarvita kun kahta kuviolankaa. Ja sitten se tupsu. Pitänee vielä miettiä, miten nuo värit menee. Tuo violetti-oranssi on ehkä jo liian nähty. Kun mulla on junasukat ja vauvan lapasetkin niistä tulossa.


Ja 17.aloitus on jotain pientä, sievää ja nopeaa. Eli, neulottu kukka. Näitä teen yhden, kaksi tai sitten langan loppuun.


Enää kolme aloitusta jäljellä. Tekisi mieli aloittaa vielä sukat ja ehkä joku ohuempi pipokin itselle. Ja palmikoita tekisi myös mieli neuloa pitkästä aikaa. Ja vauvan villahousut on myös tekolistalla. Pitänee koittaa kuitenkin pitää melko pieninä viimeiset aloitukset, jos meinaan joskus nämä kaikki valmiiksikin saada. Nämä päivät menee hurjaa vauhtia, vaikkei enää ole edes työt rasitteena.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)