Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

26. kesäkuuta 2014

Pitsisukat

Minunn kahdestoista Kyh-aloitus oli pitsisukat. Halusin kovasti neuloa tällä mallilla sukkia, mutta sopivaa lankaa ei meinannut löytyä. Päätin sitten aloittaa vihreästä kirjavasta langasta, vaikka epäilinkin, että kuviot häviää lankaan.


Eipä hävinnytkään, vaan sukista tuli näin juuri hyvät. Ohje sukkiin löytyi Novitan Kesä2008-lehdestä. Samalla mallilla, mutta paksummalla langalla olen joskus neulonut myös sukat. Malliin tein joitakin muutoksia ja kärjestä neuloin ihan erilaisen, kun ohjeessa. Halusin pitsiä pidemmälle varpaisiin ja siitä johtuen neuloinkin ensimmäisen sukan kärjen neljä kertaa uudelleen, että sain siitä hyvän. Sitten onnistuin vielä tekemään niin huonot muistiinpanot, että toisenkin sukan kärjen neuloin kaksi kertaa uudelleen.


Lankana näissä sukissa on Austermann Step 6, joka olikin minulle ihan uusi tuttavuus. Siitä ohuemmasta langasta olen kyllä neulonut ennekin, mutta tästä en. Ja tämä lanka olikin tosi kivaa neuloa. Lukuisista purkamisista huolimatta se ei mennyt miksikään ja sen neuletuntuma oli tosi mukava muutenkin. Toivottavasi kestää käytössä.


Lankaa sukkiin kului yhteensä 90 grammaa ja sukat neuloin 2,5mm puikoilla.

Kuvia olen pikkuhiljaa koittanut palauttaa blogiin. Joka aamu olen myös toivonut, että yöllä olisi käynyt ihme ja ne olisi palautuneet itsestään. Eipä taida sitä ihmettä tapahtua. Ei vaan innosta tuo vanhojen postausten läpikäyminen ja jokaisen kuvan lataaminen uudelleen. Onneksi ne sentään ovat blogin valokuvakansiossa tallessa.

1 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kivat sukat!
Hui, että kuvat hävisi! Sehän tässä bloggerissa on, että ei oikein tiedä, missä on se ylläpito, joka auttaisi ongelmissa.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)