Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

13. kesäkuuta 2014

Neulottu liivi

Kyhäikyn ykkösenä aloitin neulotun liivin. Se neuloituikin aika nopsaan valmiiksi, mutta viimeistely otti aikansa. Miten se onkin vaikeaa höyryttää neulotut kappaleet ja ommella pari saumaa. Niin ja se nappi?


Liivi on neulottu Dropsin Nepalista.Lankaa liiviin kului yhteensä 150 grammaa. Ohje liiviin löytyy Dropsin sivuilta. Liivin neuloin ihan ohjeen mukaan. Ohjekin oli melko selkeä. Kuitenkin siinä ärsytti sellaiset kohdat, kun "lisäykset tehdään kuten takana" ja "neulotaan peilikuvana, paitsi..." Kysynkin siis, miksei ohjetta voisi kirjoittaa kokonaan? Pari lausetta vaan lisää. 


Tykkään tästä liivistä tosi paljon. Se on juuri sopiva tällaiselle vilukissalle. Kesällä tämä on juuri hyvä vähän viileämpinä päivinä, etenkin kun suurin osa vanhoista vaatteista ei enää oikein istu tuosta edestä. Ja olen kuullut, että tällaiset liivit on tarpeellisia asusteita kaikille äideille.


Pari aloitusta olen taas kyhäilyä jäljessä. Onneksi tiedän jo, mitä seuraavaksi puikoille laitan ja ne on nopeasti tehty. Yhdet sukat ainakin.

3 kommenttia:

Tiia N kirjoitti...

Kaunis liivi ja oi, miten kauniit valokuvat! <3

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Vaikka ehkä vähän lisää valoa olisi noihin kuviin kaivattu..

Virpi kirjoitti...

Sievä liivi :)
Itsekin teen yleensä suoraan ohjeesta ja olen samaa mieltä, että hyvinkin voisi ohjeet olla kokonaan kirjoitettuna.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)