Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. elokuuta 2011

Huvitus-lapaset

Toiset lapaset ystävälleni tulivat valmiiksi. Ne olivat ne, joita koitin kovasti suunnitella. Ihan sellaiset ei tulleet, mitä ajattelin, mutta sehän ei mitään haittaa. Kivat tulivat kuitenkin.


Minulla ei näihin ollut mitään ohjetta. Silmukoita oli 40, resorissa pari enemmän. Peukalokiilan lisäykset tein joka toisella kierroksella. 

Lankana oli Maijan jämiä. Pinkkiä ei jäänyt yhtään, ruskeaa ja vihreää jäi vieläkin ihan pienet nöttöset. Hyvin näihin kuitenkin vajaat kerät upposi. Puikot olivat kokoa 2,5. Ensin neuloin bambuilla, mutta toisen lapasen alkupuolella minulta katkesi bambupuikkokin. Jatkoin sitten loppuun KnitProilla, jotka on tällä hetkellä ainoat 25mm kokoiset käyttökelpoiset puikot. Ei se mitään, ne puikot on oikein hyvät neuloa ja paketissa tuli aikoinaan mukana varapuikkokin.


Lankaa näihin kului 60grammaa. Toivottavasti lapasista tuli saajalle mieleiset. Ainakin omasta mielestä näistä tuli etupäässä hauskat. Voisin tehdä samalla mallilla itsellenikin syyslapaset.

5 kommenttia:

Milli* kirjoitti...

Mukavan näköiset lapaset =) Ja ei muuta kuin uusia puikkoja ostamaan =)

Narukerä kirjoitti...

Ihanat, värit sointuu kauniisti yhteen. :)

Milukka kirjoitti...

Niistä tuli ihanan raikkaat! Kannattaa siis suunnitella ite:)

Pinni kirjoitti...

Kiitti! Joo, puikkokaupoille tästä pitää taas lähteä. Hirvittää vaan, kun pitäisi mennä lankakauppaan ja tietäähän siinä taas, miten siinä käy..

Pirjo kirjoitti...

Minusta nuo lapaset ovat hienot, varsinkin tuo väritys! :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)