Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

5. elokuuta 2011

Klassinen virusperäinen tauti..

On minulla. Sen voi tulkita monella tapaa, sillä kaikista pyhistä lupauksista huolimatta.. Katsokaa nyt, mitkä lääkkeet tautiin hain.


Uusimman Modan. Siinä on ihana sukkaohje, sekä tosi kiva huivin ohje. Ja oli siinä paljon muitakin kivoja ohjeita. Levy suklaata ja teevarastoja täydentämään reilunkaupan teetä. Tuo laatu onkin minulle ihan uusi tuttavuus ja kohta aion maistella sitä. Ja sitten, no lankaa. 

Mutta. Ihan oikeasti näille kaikille langoille on jo suunnitelma. Kaikki lähti siitä, kun eräs ystäväni pyysi itselleen sinistä syksymyssyä. Lähetin linkin Dropsin lankoihin ja hän valkkasi tuon Delightin värin. Ostin samalla sitä pari kerää lisää, että saan tehtyä hänelle joululahjaksi villasukat samasta langasta. Merinot taas ostin samaiselle ystävälleni talvipipoa varten. Niitä olisi ehkä riittänyt yksikin kerä, sillä tuota samaa lankaa minulla on mustana ja niitä yhdistämällä jonkun kivan pipon saan aikaan. Ruskea ja vihreä Smart on taas mieheni pipoa varten. 

Hyvä on, miehen pipoon olisi varmasti löytynyt varastostani langat. Kuitenkin ajattelin, että jos joku toinenkin mies saisi lahjaksi pipon, niin eikö vaan vihreä ja ruskea ole juuri hyvät värit siihen? No, on. 

Täydellinen lepo ei varmaan kuitenkaan tarkoita sitä, etten voisi neuloa? Tai lukea? Ei niin.

7 kommenttia:

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Eipä yhtään auta suklaanhimoon nämä sun kuvat :D

Pirjo kirjoitti...

=) voi että nuo kootut selitykset. Kuulostaa tosi tutulta =D

tiinaniit kirjoitti...

Siis lankaahan voi aina ostaa, varsinkin kun on noin pätevät käyttösuunnitelmatkin niille. Sitä paitsi lanka auttaa varmasti ihan mihin tahansa tautiin! Paranemisia siis! :)

Milukka kirjoitti...

Hyvät on flunssalääkkeet:D Eiköhän se tauti noilla tokene!

Pinni kirjoitti...

:) Lääkäri käski vaan juoda teetä, mutta ajattelin, ettei muutama lankakerä, lehti ja suklaa varmasti pahaa tee. Heti tuntuu vähän terveemmälle. :D

Tintti kirjoitti...

Sama tauti taitaa vaivata täälläkin. :-)

Pinni kirjoitti...

Tintti, pikaista paranemista. Itse ajattelin mennä tänään kokeilemaan töitä. Kuumetta ei ole, mutta muuten vähän vielä tauti vaivaa.. Toivottavasti paranet pian!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)