Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

21. elokuuta 2011

Taas niitä rättejä..

Kaiken kiireen keskellä olen saanut aikaiseksi ihan kokonaiset kaksi tiskirättiä. Nämä oli oikeastaan pakko neuloa nyt, sillä myös tätini haluaa näitä neulottuja rättejä ja laitan ne samaan pakettiin äidin Petunian kanssa.


Tiskikukka on tehty Tintin ohjeella. Toinen taas on yksi sovellus täällä usein nähdystä rättimallista. Molemmissa lankana on Novitan Luxus cotton. Ja tuo violetin-sininen on Miamin kerän loppu. Omasta mielestäni tuosta tiskikukasta tuli vähän tylsännäköinen, kun tein sen kokonaan beigestä. Olisi pitänyt tajuta yhdistää siihen jotain muuta väriä. 

Töissä on kokoajan kamala kiire. Olen tehnyt ylitöitä sen minkä olen jaksanut ja se näkyy sitten kaikessa muussa. Vielä ensi viikko, niin sitten alkaa helpottaa. Ja kohtahan alkaa se sukkasatokin. Sitä ennen teen vielä kirjoneulelapaset, joita jo vähän aloittelin.

8 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Minä myös odotan jo sitä sukkasatoa. Olen virkannut nyt niin paljon, että ihan kiva on taas aloitella sukkia!

Pinni kirjoitti...

Minä myös. Olen koittanut vähän suunnitella, mitä teen, mutta se menee taas varmaan niin, että neulon vaan jotain sukkia. :) Ainakin yhdet polvarit pitäisi itselle tehdä. Langatkin ollut niihin jo iäisyyden. :)

Anonyymi kirjoitti...

No niin, nyt se sitten alkoi, kutkuttava odotus että mitä paketeista paljastuu...

Maanantaiterveisin
SNY ;)

Pinni kirjoitti...

Ihanaa! Sny:kin alkoi! Syksyyn on tiedossa kaikkea kivaa, onneksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Löysinkin sinulle jo jotain (omasta mielestäni) aivan ihanaa. Toivottavasti se on sinullekin mieleistä sitten kun paketin saat :)!

Terkkusin
SNY:si

Milukka kirjoitti...

Mie oon päättäny, että teen Sukkasatoon hyväntekeväisyyssukkia Veikko Hurstille. Sain oikeestaan houkuteltua äidin ja siskonkin mukaan, tosin ne alotti jo sukkien neulomiset, eivät oo Sukkasadossa mukana. Laitetaan sit kimpassa paketti eteenpäin, kunhan miun Sukkasato valmistuu...

Milukka kirjoitti...

Ainiin. Miun blogi ei jostain syystä päivity muille ollenkaan:( Vaikka on uusia postauksia, niin ei näy missään. Pitäneekö lopettaa koko bloggeri ja siirtyä vuodatukseen...

Pinni kirjoitti...

Milukka, kyllä tuo sinun blogisi ainakin minun sivupalkissa päivittyy. :) Minäkin ajattelin tuohon Hurstin keräykseen neuloa muutamat sukat. Se on minusta oikein mielekäs keräyskohde.
Ja Sny:ni. En malta odottaa!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)