Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

31. elokuuta 2011

Pihla-pipo

Löysin ihanan pipo-ohjeen Sisko neuloo-blogista. Pitihän tuo puikoille laittaa vielä ennen Sukkasadon alkua. Tämä ei kuitenkaan tullut itselle, vaan pääsee sitten jouluna lämmittämään erään ystäväni päätä.


Mallina on siis Pihla-pipo. Tein pipon 72silmukalla ja ainakin omaan päähän siitä tuli juuri sopiva. Olisin halunnut tehdä piposta vielä vähän syvemmän, mutta lankapahus osoitti loppumisen merkkejä. Ehkä sillä juuri ja juuri yhden mallikerran olisi saanut neulottua. Samasta syystä tästä jäi nyt tupsu pois. 

Lankana pipossa on Dropsin Merino Extra Fine, joka on ihan unelmanpehmeää. Pidän. Pipon neuloin kaksinkertaisella langalla ja puikoilla kokoa 5. 


Tuossa vielä tuota mallineuletta. 

En olekaan ennen neulonut kaksinkertaisella langalla. Vähän työlästähän se oli ja tämän piposen neulominen kävi aika paljon käsiin. Siitä huolimatta voisin hyvinkin neuloa itselleni samanmoisen pipon ja muutamalle muullekin. Malli oli vaan niin kiva.

En muuten ennen olekaan ollut näin ajoissa joululahjojen kanssa. Viime vuonna löysin neulomisen juuri ennen joulua ja taisi yksi neule päästä pukinkonttiin. Tänä vuonna kaikki saa minulta neulottuja juttuja lahjaksi, ei varmaan paljon muuta. Ja olen aloittanut niiden neulomisen jo nyt. Mitenhän sitä muuten malttaisi olla antamatta näitä juttuja ennen joulua lahjaksi?

2 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

Minäkin ajattelin, että nyt alkaa joululahjojen neulominen. Mulla se menee käsi kädessä tuon sukkasadon kanssa, annan paljon sukkia lahjoiksi, ainut sukankutoja suvussa kun olen.

Sisko kirjoitti...

Kivan näköinen tuo sun Pihlasi! Kiiltävä ja kauniin värinen. :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)