Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

4. kesäkuuta 2014

Kakkonen ja kolmonen valmiina

Pannunaluset valmistuivat juuri sopivasti. Illalla sain pääteltyä ja tänään ne lähtevät matkaan mukaan. 


Molemmat on  neulottu 5,5 millin puikoilla. Lankoina on kaikki jämät tästä peitosta, sekä lisäksi toisessa pannunalusessa tuo mustavalkoinen on Dropsin Big Fabelia, joka on todellista jämien jämää. Yhteensä näihin kului lankaa 75 grammaa.


Ohje pannunalusiin löytyy Punomosta. Nämä omani olen tehnyt suoraan lilasävyisen pannulapun ohjeella. Tosin silmukat jätin reunoista virkkaamatta ja ripustuslenkit tekemättä. Ripustuslenkkien tekemistä harkitsin, mutta jätin tekemättä, kun kaikki langat loppuivat niin hyvin. Mustavalkoista jäi ehkä 30 senttiä, muut kuluivat kokonaan. Vihdoinkin.

Muuten nyt aloitetut Kyh työt edistyy pikkuhiljaa. Neuleliivi on viimeistelyä vaille valmis. Junasukkia en ole eilistä aloitusta enempää neulonut. Ja helmineulesukatkin on päässeeet jo terassille ja saaneet muutaman kierroksen lisää.

3 kommenttia:

Kutookutoo kirjoitti...

Aivan loistavia Kyh-töitä! Hyödyllisiä, kivannäköisiä, jämien tuhostusta ja vielä kohtuu ajassa toteutettavia. Voiko parempaa ollakaan? Odottelenkin mielenkiinnolla mitä muuta kivaa keksit, jos saisi ideoita. Oma kyh-suunnitelma kun on melko hatara :)

Virpi kirjoitti...

Onpa tosi nätit pannunaluset :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Ei munkaan Kyh-suunnitelmat kovin lopullisia ole. Laitan puikolle sitä mukaan, mitä keksin. Kuitenkin koitan olla aloittamatta kovin paljon etukäteen, mutten kovin myöhässäkään.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)