Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

26. huhtikuuta 2012

Hyvän Mielen Sukat

Nyt haastan kaikki neulomaan Hyvän Mielen Sukkia!
Minulla ainakin noita sukkia tuppaa tulemaan yli oman tarpeen. Törmäsinkin tällaiseen villasukkahaasteeseen ja muutamat sukat kyllä neulon tähän haasteeseen. Neulokaa tekin.

Tämä viesti on kopioitu Hyvän Mielen Sukat-blogista

"Löysitkö kivanvärisen lankakerän, muttet tiedä mitä siitä tekisit? Pursuileeko joka nurkka jo valmiita käsitöitä? Vai oletko halunnut aina oppia tekemään kantapään, muttet ole vain saanut aikaiseksi?

Nyt on erittäin syy ottaa puikot kauniiseen käteen ja käydä neulomaan erivärisiä ja -kokoisia villasukkia, sillä haastan Sinut neulomaan taitojesi ja innostuksesi mukaan hyvän mielen villasukat vuoden 2012 marraskuun loppuun mennessä! Jos innokkaita neulojia löytyy ja sukkia saadaan kasaan, lahjoittakaamme ne joululahjaksi mielenterveysongelmien vuoksi sairaalan pitkäaikaisosastolla oleville nuorille. (Tarkennetaan kohdetta kun nähdään, montako paria niitä on tulossa.)

Tarkoitus olisi siis neuloa naisten sukkia n. 36-40 -kokoisille jaloille ja miesten sukkia n. 39-47 -kokoisille jaloille. Väri, malli jne. ovat tekijän vapaasti valittavissa eikä laadun tarvitse olla tehtaassa tehdyn näköistä. Vain yksi kaino toivomus olisi: kokomustat ja -harmaat sukat ovat sellaisenaan hieman synkkiä hyvän mielen sukiksi, joten värit ovat erittäin sallittuja.
 
Jos innostuit, niin laita ihmeessä kommenttia tulemaan. Silloin tiedän vähän, montaako neulojaa tällainen kampanja kiinnostaa. Haasteen voi heittää eteenpäin niin Facebookissa kuin internetin ulkopuolella, jotta mahdollisimman moni vaikeassa tilanteessa oleva nuori saisi sukat lahjaksi.

Kiitos paljon jo etukäteen, ollaan yhteyksissä neulomisen merkeissä! Minut saa kiinni osoitteesta silja.uusikangas@hotmail.com, laita ihmeessä viestiä jos kysyttävää ilmenee tai mikä parasta, haluat lahjoittaa jollekulle nuorelle Hyvän Mielen Sukat. Lämpöisin terveisin,


Silja U.
silja.uusikangas@hotmail.com"

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tuon kaltaista voisi harkita haasteeksi Neulontakerhoon. Lahjoittaisi sukat jollekin paikalliselle osastolle tai vaikka ensi- ja turvakodille.
Kiitos ideasta!

Milukka kirjoitti...

Mie niin ajattelin, etten mihinkään haasteeseen lähde, mutta tähän mie lähden! Kiitti vinkistä, pistän tämän kiertoon omaan blogiin.

notto kirjoitti...

Kiitos vinkistä, taidanpa minäkin osallistua :)

Pinni kirjoitti...

Tulkaa mukaan vaan. :) Yhdet olen tänne jo neulonut ja toiset on puikoilla. Kiva haaste.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)